Vertalingen naar het Duits door ons vertaalbureau Duits
Vraag direct een vrijblijvende en scherpe offerte aan voor uw vertaling naar het Duits.

Vertaalbureau Duits

Duits vertaalbureau Snelvertaler is sinds 2001 actief op de Duitse markt onder de naam Schnellübersetzer. Zo kunt u gebruik maken van onze Duitse expertise. Uw vertalingen van of naar het Duits worden door ons samen met onze collega's in Keulen, Berlijn, Dresden, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Hannover, Neurenberg en Düsseldorf verzorgd. En dat zonder dat u merkt dat uw tekst eventjes de grens over is geweest. Door onze aanwezigheid in Duitsland hebben wij een database op kunnen bouwen van onder meer de allerbeste technische, medische en juridische vertalers. Uw teksten worden dan ook volgens de Duitse kwaliteitsstandaarden vertaald. We streven de hierna genoemde spreuk na: ‘Snelheid is goed, snelheid én kwaliteit zijn beter.’

U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling door uw tekst naar ons team van projectmanagers en vertalers te sturen per e-mail.

De prijs van een vertaling naar het Duits

Ons vertaalbureau hanteert een overzichtelijk tarievensysteem. U kunt de prijs van bijvoorbeeld uw vertaling Nederlands - Duits opzoeken via onze website. Kijkt u daarvoor in het menu onder het kopje Prijzen. Door schaalvoordelen en goede banden met onze Duitse vertalers kunnen wij lage woordprijzen aanbieden, zelfs voor de kleinste vertaling!

Snelheid en expertise

Als u voor ons kiest, heeft u uw Duitse vertaling op korte termijn retour. Voor uw vertaling van of naar het Duits schakelen wij uitsluitend native speakers van het Duits in die jarenlange ervaring hebben als professioneel vertaler. Ook doen wij onderzoek naar de specialisaties van onze vertalers. Op die manier weten wij precies wie waar goed in is, en nog belangrijker: waar iemand niet goed in is. Zo wordt een juridisch document bij ons vertaalbureau uitsluitend door ervaren juridisch vertalers vertaald en leggen wij uw technische documenten aan ervaren technisch vertalers voor. U bent dus altijd verzekerd van een kwaliteitsvertaling van het hoogst mogelijke niveau, met waarborging van de juiste stijl en inachtneming van het juiste jargon.

Vertaalbureau Duits in Berlijn
Ons zusterkantoor in Berlijn.
Neem contact met ons op

Voor meer gegevens over ons vertaalbureau, onze specialismen en onze werkwijze verwijzen wij u naar de verschillende pagina's op onze website. Daar leest u bijvoorbeeld hoe u een beëdigde vertaling Duits kunt aanvragen en welke expertises wij u precies kunnen aanbieden. Tevens kunt u contact opnemen met onze projectmanagers voor meer informatie. Zij staan u graag te woord. Of, als u nu een offerte voor uw vertaling wilt, kunt u ook het offerteformulier invullen. Of stuur ons uw tekst per e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.


Meer informatie:

2015-04-13T14:04:17.6701073Z

Daniëlle Visser
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
Offerteformulier
Om welke talen gaat het?
De tekst is nu in het:
De tekst moet vertaald worden naar het:
Ik ben als volgt bereikbaar:
Bedrijfsnaam:
Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Ik wil een vertaling van:
Een bijlage die ik hieronder selecteer.
Uw toelichting:
Privacy Bovenstaande gegevens worden alleen gebruikt voor het maken en verzenden van een offerte.
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 1.587 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.