Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Academische vertalingen

Internationale samenwerkingen tussen universiteiten, instituten en onderzoeksinstellingen worden steeds belangrijker. Voor een soepele communicatie moeten wetenschappelijke teksten daarom vaak in een of meerdere vreemde talen beschikbaar zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van academische documenten en verzorgen de vertaling van bachelor-, master- en doctoraalscripties, proefschriften en dissertaties, maar ook vertalingen van attesten, verslagen, vakliteratuur en -artikelen, samenvattingen, abstracts, papers, wetenschappelijke onderzoeken, voordrachten, presentaties, enzovoort.

Onze vertalers zijn bekend met zo goed als ieder vakgebied, waaronder economie, recht, politiek, sociale wetenschappen, techniek, taalwetenschap, pedagogiek en psychologie. Voor de talen en vakgebieden voor uw vertaling kunt u altijd navraag doen bij onze projectmanagers, per telefoon of per e-mail. We sturen u dan vrijblijvend een offerte toe.

2019-11-01T15:08:00.5259327Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.