Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Accountmanager Vertaalbranche

Je hoeft geen beëdigd vertaler te zijn om bij Snelvertaler te komen werken! Wij zijn op zoek naar een Accountmanager die ons commerciële team komt versterken. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder en solliciteer!

Dit ga je doen

Als Accountmanager in het Nederlandse team bij Snelvertaler ben je samen met het team verantwoordelijk voor het optimaal bedienen van onze klanten en het uitbouwen van nieuwe en bestaande klantrelaties. Je overlegt met klanten en stelt offertes op voor hun projecten. Daarnaast ben je altijd op zoek naar nieuwe klanten. Daar komt een dosis creativiteit en nieuwsgierigheid bij kijken.

Dit verwachten wij van jou

Dit mag je van ons verwachten

Over Snelvertaler

Vertaalbureau Snelvertaler, internationaal onderdeel van Fasttranslator en daarmee een van de grootste vertaalbureaus in Europa, werkt vanuit diverse kantoren in Europa. Onze klanten kiezen voor ons vanwege onze snelle service en hoge kwaliteit vertaalwerk. Die kwaliteit bereiken we door ons enthousiaste team van projectmanagers en accountmanagers. Ons klantenbestand is net zo divers als ons team en dat maakt het werken bij Snelvertaler leuk en verrassend.

Meer weten en solliciteren

Hebben wij jou met bovenstaande tekst weten te enthousiasmeren en zou je graag met ons willen kennismaken? Neem dan zeker contact op met Jeffrey Vreugdenhil, HR Manager.

E-mail: jeffrey.vreugdenhil@fasttranslator.com, telefoonnummer: 06-154 413 48.

Behalve een kennismakingsgesprek, bestaat ook de mogelijkheid om een dagdeel mee te kijken in onze organisatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

2020-10-06T14:06:04.8003105Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.