Juridische vertalingen door professionele juridisch vertalers

Snelvertaler verzorgt snel een juridische vertaling van hoge kwaliteit.

Juridisch vertaalbureau

Vertaalbureau Snelvertaler is al jarenlang toonaangevend op het gebied van juridische vertalingen. Of u nu een contract, arbeidsovereenkomst, serviceovereenkomst, huurovereenkomst, akte, patent, statuten, een politierapport, rechtbankverslag of een bruikleenovereenkomst te vertalen heeft, wij verzorgen dit graag voor u. Wij werken uitsluitend samen met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal, en bovendien een achtergrond hebben als juridisch specialist. Voor elk project zoeken wij de juist vertaler uit, degene met de meeste ervaring om tot het beste eindresultaat te komen.

Snelheid en kwaliteit

Als u ons inschakelt voor uw juridische vertaling dan heeft u de tekst snel in huis. Onze vertalers werken namelijk ook 's avonds en in het weekend als dat nodig is. Heeft u een grote opdracht met een korte deadline? Dan schakelen wij voor u een team vertalers in. Neemt u gerust eens contact op met onze projectmanagers om erachter te komen wat er allemaal mogelijk is.

2017-05-29T07:42:50.1296363Z

Daniëlle Visser
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 59 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.