Arabisch vertaalbureau Snelvertaler

Onze Arabische taalexperts kennen het Arabische schrift tot in de puntjes.

Vertaalbureau Arabisch

Het Arabisch wordt door 280 miljoen sprekers, voornamelijk in de islamitische wereld, gesproken. Het is de taal van de Koran, het heilige boek van de islam, en is hiermee naast op politiek en cultureel niveau ook op religieus niveau belangrijk. Hierdoor is het Arabisch door de Verenigde Naties als zesde taal aangesteld. De taal kent een ander alfabet dan het Latijnse, namelijk het Arabische alfabet. Dit wordt van rechts naar links geschreven en vergt door verscheidene nuances een hoop precisie en nauwkeurigheid om te schrijven. Dit betekent dat het voor vertalingen erg belangrijk is dat dit door een expert gebeurt. Vertaalbureau Snelvertaler werkt samen met zulke experts. Deze professionele vertalers hebben ruime ervaring met vertalen naar het Arabisch en leveren daardoor vertalingen van hoge kwaliteit. Voor de gemeente Deventer vertaalden wij bijvoorbeeld naar tevredenheid het Virtueel Inburgeringsloket (in het Arabisch) naar het Arabisch.

Voordelen van werken met ons vertaalbureau

  • Uw vertaling wordt snel geleverd. Dat is mogelijk doordat wij voor alle Arabische dialecten over vertalers beschikken.
  • Wij houden de vertaalkosten zo laag mogelijk. Dat doen wij onder meer door een mooie korting te geven voor de herhaling die eventueel in de tekst voorkomt.
  • U ontvangt topkwaliteit vertaalwerk van ons. Snelvertaler is één van de grootste en best gewaardeerde vertaalbureaus van Nederland en dat houden we graag zo.

Als u zelf Arabisch spreekt, dan kunt u ook onze website eens in het Arabisch bekijken op: www.fasttranslator.ae.

Contactgegevens

Arabische vertalingen verzorgd voor de vertaalexperts van Snelvertaler

Ook een tolk kunnen wij voor u regelen.

Wilt u graag meer informatie over de werkzaamheden van ons vertaalbureau? Op de pagina’s hieronder kunt u meer informatie vinden over veel voorkomende talencombinaties met het Arabisch, zakendoen in de islamitische wereld en meer informatie over de taal. Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan contact op met onze projectmanagers. Zij staan u iedere werkdag graag telefonisch te woord. Als u direct een vrijblijvende offerte wilt aanvragen dan kunt u dat doen via het offerteformulier op onze website of door ons een e-mail te sturen met als bijlage het te vertalen document. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.


Meer informatie:

2017-05-29T07:46:55.5239283Z

Berlinda Hendrikse
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.