Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Arabisch vertaalbureau Snelvertaler zorgt voor al uw vertalingen naar het Arabisch

Onze Arabische taalexperts kennen het Arabische schrift tot in de puntjes.

Vertaalbureau Arabisch

Het Arabisch wordt door 280 miljoen sprekers, voornamelijk in de islamitische wereld, gesproken. Het is de taal van de Koran, het heilige boek van de islam, en is hiermee naast op politiek en cultureel niveau ook op religieus niveau belangrijk. Hierdoor is het Arabisch door de Verenigde Naties als zesde taal aangesteld. De taal kent een ander alfabet dan het Latijnse, namelijk het Arabische alfabet. Dit wordt van rechts naar links geschreven en vergt door verscheidene nuances een hoop precisie en nauwkeurigheid om te schrijven. Dit betekent dat het voor vertalingen erg belangrijk is dat dit door een expert gebeurt. Vertaalbureau Snelvertaler werkt samen met zulke experts. Deze professionele vertalers hebben ruime ervaring met vertalen naar het Arabisch en leveren daardoor vertalingen van hoge kwaliteit. Voor de gemeente Deventer vertaalden wij bijvoorbeeld naar tevredenheid het naar het Arabisch.

Voordelen van werken met ons vertaalbureau

Als u zelf Arabisch spreekt, dan kunt u ook onze website eens in het Arabisch bekijken op: www.fasttranslator.ae.

Contactgegevens

Arabische vertalingen verzorgd voor de vertaalexperts van Snelvertaler

Ook een tolk kunnen wij voor u regelen.

Wilt u graag meer informatie over de werkzaamheden van ons vertaalbureau? Op de pagina’s hieronder kunt u meer informatie vinden over veel voorkomende talencombinaties met het Arabisch, zakendoen in de islamitische wereld en meer informatie over de taal. Mocht u nog andere vragen hebben, neem dan contact op met onze projectmanagers. Zij staan u iedere werkdag graag telefonisch te woord. Als u direct een vrijblijvende offerte wilt aanvragen dan kunt u dat doen via het offerteformulier op onze website of door ons een e-mail te sturen met als bijlage het te vertalen document. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.


Meer informatie:

2020-03-05T12:34:50.4736481Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.