Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Bahasa Indonesisch vertaalbureau Snelvertaler

Snelvertaler helpt u graag verder met uw Indonesische vertaling.

Bahasa Indonesisch Vertaalbureau

De vertalingen naar het Indonesisch van vertaalbureau Snelvertaler worden uitgevoerd door professionals die het Indonesisch als moedertaal hebben. Onze professionele vertalers hebben dus niet alleen kennis van de Indonesische taal, maar zijn ook bekend met de cultuur van Indonesië. Bovendien zijn zij gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, waardoor zij uw document altijd met de vereiste precisie en in het juiste jargon kunnen vertalen.

Bahasa Indonesisch

Indonesië bestaat uit meer dan 14.000 eilanden en telt honderden verschillende culturen. Bahasa Indonesisch, een afgeleide van het Maleis, is de officiële taal van Indonesië. Het Bahasa Indonesisch is erg beïnvloed door de periodes van Islamisering, maar ook door de koloniale periode van Portugal en Nederland. De vele culturen van Indonesië hebben hun eigen dialecten waarvan Javaans het meest gesproken is.

Mogelijkheden in Indonesië

Indonesië is met meer dan 250 miljoen inwoners één van de belangrijkste consumentenmarkten ter wereld en is voor veel Nederlandse bedrijven een interessante exportmarkt. Vanuit het koloniale verleden hebben Nederlandse en Indonesische bedrijven altijd al een nauwe band gehad. Veel internationale bedrijven hebben hun productiefaciliteiten in Indonesië opgezet omdat Indonesië een goed investeringsklimaat biedt. Indonesië behoort tot de zogenaamde lagelonenlanden en biedt een grote pool aan geschoolde arbeidskrachten. Wij werken met verschillende specialisten die kennis hebben van juridische, financiële, medische en technische vertalingen van en naar het Bahasa Indonesisch. Ook voor een tolk naar het Indonesisch kunt u bij Snelvertaler terecht.

Meer weten?

Stuur uw te vertalen tekst per e-mail en u krijgt van ons een verblijvende offerte. Ook kunt u het offerteformulier invullen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Voor vragen of meer informatie kunt u direct contact opnemen met onze projectmanagers. Zij helpen u graag verder.

2020-04-02T12:09:20.1491372Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.