Bankgegevens

U kunt bij ons vertaalbureau op verschillende manieren betalen: via creditcard, iDEAL, of via een bankoverschrijving. Hier kunt u meer informatie vinden over overboekingen. Vermeld bij een betaling alstublieft het ordernummer van uw opdracht. Dat is het nummer dat in de onderwerp regel van e-mailcorrespondentie te vinden is, met daarbij vaak inbegrepen de initialen van de projectmanager die uw vertaling of tolkopdracht heeft verzorgd.

Omdat de vertaalbureaus van Snelvertaler gevestigd zijn in diverse landen, maken wij het onze klanten graag gemakkelijk door de mogelijkheid te bieden van ‘lokaal betalen’. Snelvertaler heeft daarom bankrekeningen beschikbaar in onderstaande landen, zodat u gemakkelijk kunt betalen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om uw factuur veilig en snel per creditcard te betalen. Uiteraard werken wij ook met iDEAL: een veilige en snelle manier van betalen zonder dat een creditcard nodig is.

Wij hebben bankrekeningen bij de volgende banken in de volgende landen:

Nederland (Rabobank)

België (Rabobank)

Denemarken (Danske Bank)

Duitsland (Deutsche Bank)

Finland (Danske Bank)

Noorwegen (Fokus Bank)

Verenigd Koninkrijk (Rabobank)

Zweden (Handelsbanken)

Indien u bankgegevens nodig heeft om een aanbetaling te kunnen voldoen, worden deze gegevens door uw projectmanager verstrekt. Natuurlijk kunt u ze ook zelf opvragen. Stuurt u hiervoor een e-mail naar de Financiële Administratie via Finance@Fasttranslator.com. U ontvangt de bankgegevens dan per ommegaande.

2019-04-23T07:29:11.8318707Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.