Bankgegevens

U kunt bij vertaalbureau Snelvertaler betalen op diverse manieren: via een creditcardbetaling, iDEAL, of via een bankoverschrijving. Hier kunt u meer informatie vinden over overboekingen. Vermeld bij een betaling alstublieft het projectnummer van uw opdracht. Dat is het nummer dat in de onderwerpregel van e-mailcorrespondentie te vinden is, met daarbij inbegrepen de initialen van de projectmanager die uw vertaling of tolkopdracht heeft verzorgd.

Omdat de vertaalbureaus van Snelvertaler gevestigd zijn in diverse landen, maken wij het onze klanten graag gemakkelijk door de mogelijkheid te bieden van ‘lokaal betalen’. Snelvertaler heeft daarom bankrekeningen beschikbaar in de onderstaande landen, zodat u gemakkelijk kunt betalen. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om uw factuur veilig en snel per creditcard te betalen. Uiteraard werken wij ook met iDEAL: een veilige en snelle manier van betalen zonder dat een creditcard nodig is.

Wij hebben bankrekeningen bij de volgende banken in de volgende landen:

Nederland (Rabobank)

België (Fortis bank)

Denemarken (Danske Bank)

Duitsland (Deutsche Bank)

Finland (Danske Bank)

Noorwegen (Fokus Bank)

Verenigd Koninkrijk (TSB Lloyds)

Zweden (Handelsbanken)

Zwitserland (Credit Suisse)

Indien u bankgegevens nodig heeft om een aanbetaling te kunnen voldoen, worden deze gegevens door uw projectmanager verstrekt. Natuurlijk kunt u ze ook zelf opvragen. Stuurt u hiervoor een e-mail naar de Centrale Financiële Administratie van Snelvertaler via Finance@Fasttranslator.com. U ontvangt de bankgegevens dan per ommegaande.

2017-12-14T17:30:50.4016134Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.