Wat is een beëdigde vertaling naar het Frans?

Beëdigde vertalingen Frans met Snelvertaler

Een offerte voor een beëdigde vertaling is zo aangevraagd.

Een beëdigde vertaling is eenvoudig gezegd een rechtsgeldige vertaling van uw document. Het gaat dan om een vertaling voorzien van een stempel, een handtekening en een verklaring van de vertaler. De vertaler wordt geacht een zo letterlijk mogelijke vertaling van het brondocument te maken. Dit kan zowel een vertaling naar het Frans als een vertaling uit het Frans zijn. Een beëdigde vertaling is vaak nodig bij het aanschaffen van een huis in het buitenland, studie in het buitenland of bijvoorbeeld als u gaat trouwen.

Een beëdigde vertaler voor de Franse taal heeft een eed afgelegd bij de rechtbank en is bevoegd om, door middel van stempel en handtekening, een vertaling beëdigd te vertalen. In het geval van een Franse beëdigde vertaling wordt een kopie van het originele document aan de vertaling gehecht. De vertalers van vertaalbureau Snelvertaler verzorgen graag uw beëdigde vertaling naar het Frans.


Meer informatie:

2019-02-20T08:31:22.3969001Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.