Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaling van teksten over biologie

Wij helpen u graag verder met een vertaling van uw biologische tekst

Wij vertalen graag uw tekst over de biologie

Biologie behoort, net als de studie van levenloze materie, tot de natuurwetenschappen. De biologie bestaat zelf ook weer uit talloze verschillende onderdelen, zoals microbiologie en paleontologie. Wanneer u een vertaling van een tekst over biologie nodig heeft, kijken wij altijd naar het soort tekst. Wij werken namelijk samen met vertalers die gespecialiseerd zijn in verschillende onderdelen van de biologie. Daardoor kunnen wij voor de vertaling die vertaler selecteren die het meest geschikt is voor de opdracht. Wij kunnen u dus met elke soort tekst van dienst zijn. Overigens zijn onze vertalers ook allemaal moedertaalspreker van de doeltaal. Op die manier kunt u ervan uitgaan dat de kwaliteit van de vertaling goed zal zijn.

Contact

Voor een vrijblijvende offerte kunt u uw document naar ons toesturen per e-mail. U krijgt van onze projectmanagers dan een e-mail terug met de informatie waar u om hebt gevraagd. U kunt natuurlijk ook altijd even bellen.

2019-11-08T15:57:16.4479862Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.