Vertalingen naar het Chinees. Chinees vertaalbureau

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw Chinese vertaling.

Vertaalbureau Chinees

Het Chinees wordt wereldwijd door meer dan 1,25 miljard mensen gesproken. Het Chinees is de officiële taal van China, Taiwan en Singapore, maar wordt bijvoorbeeld ook gesproken in Maleisië, Thailand en Indonesië. Door de grote economische groei van het land zal het Chinees de komende jaren wereldwijd alleen maar vaker gesproken en geschreven worden en zal er steeds meer zaken worden gedaan met China. Chinees is dé taal van de toekomst! Vertaalbureau Snelvertaler helpt u met het vertalen van al uw belangrijke documenten vanuit en naar het Chinees, zodat u zonder taalbarrières kunt handelen.

De prijs van een Chinese vertaling

Ons vertaalbureau hanteert scherpe tarieven. Onze vertaaltarieven voor de Chinese taal liggen door schaalvoordelen en goede banden met onze Chinese vertalers flink lager dan bij andere Chinese vertaalbureaus. U kunt uiteraard ook direct een prijsopgave bij ons opvragen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

Snel en van kwaliteit

Als u Snelvertaler inschakelt voor uw Chinese vertaling dan heeft u de tekst snel in huis. Onze vertalers werken namelijk ook 's avonds en in het weekend. Bovendien schakelen wij voor uw vertaling naar het Chinees uitsluitend moedertaalsprekers van het Chinees in, met jarenlange ervaring als professioneel vertaler. Ook doen wij onderzoek naar de specialisaties van onze vertalers. Op die manier weten wij precies wie waar goed in is, en nog belangrijker: waar iemand niet goed in is. Zo wordt een technische tekst bij de Chinese afdeling van ons vertaalbureau uitsluitend door ervaren technisch vertalers vertaald en leggen wij uw juridische documentatie uitsluitend aan ervaren juridisch vertalers Chinees voor.

Meer informatie

Het kan zijn dat u meer wilt weten over ons vertaalbureau voor u ons inzet voor uw vertaalopdracht. U kunt altijd telefonisch contact opnemen met een van onze projectmanagers om meer informatie in te winnen. Ook als u vragen heeft over een van onze andere diensten, zoals tolkopdrachten en beëdigde vertalingen, helpen onze specialisten u graag verder.

2019-04-01T10:17:45.2607960Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.