Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Chinese vertaaldiensten

Chinees is niet alleen één van de meest gesproken talen, het is ook de snelst groeiende taal van dit moment. Mede door de toenemende economische groei in Azië komt er steeds meer vraag naar Chinese vertalingen. Er zijn verschillende Chinese talen, maar over het algemeen wordt met Chinees het Mandarijn bedoeld. Wij hebben een groot aantal Mandarijn-vertalers in ons bestand, maar ook voor andere Chinese talen hebben we professionele vertalers beschikbaar.

Chinese vertalers in onze database

Net als al onze vertalers beschikken ook onze Chinese vertalers over jarenlange vertaalervaring. Voor vertalingen naar het Chinees doen wij in de meeste gevallen een beroep op ons netwerk van vertalers in China, Amerika, Taiwan of Singapore. Deze vertalers leven in het taalgebied en houden de ontwikkelingen in de Chinese taal goed in de gaten, zodat archaïsch taalgebruik wordt voorkomen.

Elk van onze Chinese vertalers is bovendien gespecialiseerd in zijn of haar eigen vakgebied. In het geval van wervende teksten voor bijvoorbeeld een brochure, nieuwsbrief of website, doen wij een beroep op vertalers met een soepele en vlotte schrijfstijl. Ook voor uw officiële documenten, denk bijvoorbeeld aan zakelijke overeenkomsten, hebben wij de juiste vertalers beschikbaar met het Nederlands als brontaal. In China is in de laatste jaren een flinke groei te zien van dergelijke vertaalprojecten. Ons vertaalbureau gaat mee met deze trend.

2019-10-30T16:27:53.6024987Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.