Deens vertaalbureau Snelvertaler: al uw Noorse vertalingen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over Deense vertalingen.

Vertaalbureau Deens

Vertaalbureau Snelvertaler is zelf actief op de Deense markt onder de naam Hurtigoversætter. Voor vertalingen Deens maken wij dan ook gebruik van de expertise van onze collega's in Denemarken. Uw vertalingen naar het Deens worden samen met onze collega's in Kopenhagen verzorgd voor een optimaal resultaat. Onze projectmanagers in Denemarken kennen de markt en voorzien u graag van advies voor een passende vertaling. Door onze aanwezigheid in Denemarken hebben wij een database op kunnen bouwen van onder meer de allerbeste commerciële, technische en juridische vertalers. Uw teksten worden dan ook volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden vertaald door vertalers die het Deens als moedertaal hebben.

Snel en van hoge kwaliteit

Wanneer vertaalbureau Snelvertaler uw vertaling verzorgt, ligt de vertaalde tekst snel in uw inbox. Wij werken samen met toegewijde vertalers die graag buiten kantooruren doorwerken om snel uw vertaling te leveren. Bovenal selecteren wij alleen hooggekwalificeerde vertalers die het Deens als moedertaal hebben. Onze vertalers zijn allemaal gespecialiseerd in een eigen vakgebied. Onze projectmanagers koppelen exact de juiste vertaler aan uw opdracht. Zo hebben wij bijvoorbeeld medische, juridische, technische, financiële en commerciële vertalers Deens. Wat uw vakgebied ook is, Snelvertaler vindt de juiste vertaler voor u.

Vraag nu gratis een offerte aan voor uw vertaling

Wilt u meer weten over onze diensten? Bezoek dan de verschillende pagina’s van onze website. Daar vindt u meer informatie over ons vertaalbureau, onze specialismen en onze werkwijze. Ook voor beëdigde vertalingen en tolkdiensten kunt u bij ons terecht. U kunt ons het snelst bereiken via e-mail, maar kunt ook direct contact met ons opnemen. Onze projectmanagers staan u graag te woord.


Meer informatie:

2017-05-29T07:49:21.3089478Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.