Beschilderde gezichten met de Deense vlag

Wij kennen de Deense markt en cultuur.

Vertaalbureau Deens

Vertaalbureau Snelvertaler is zelf actief op de Deense markt onder de naam Hurtigoversætter. Voor vertalingen Deens maken wij dan ook gebruik van de expertise van onze collega's in Denemarken. Uw vertalingen naar het Deens worden samen met onze collega's in Kopenhagen verzorgd voor een optimaal resultaat. Onze projectmanagers in Denemarken kennen de markt en voorzien u graag van advies voor een passende vertaling. Door onze aanwezigheid in Denemarken hebben wij een database op kunnen bouwen van onder meer de allerbeste commerciële, technische en juridische vertalers. Uw teksten worden dan ook volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden vertaald door vertalers die het Deens als moedertaal hebben. Wanneer vertaalbureau Snelvertaler uw vertaling verzorgt, zit de vertaalde tekst snel in uw inbox. Wij werken samen met toegewijde vertalers die graag buiten kantooruren doorwerken om snel uw vertaling te leveren.

Vraag nu gratis een offerte aan voor uw vertaling

Ook voor beëdigde vertalingen en tolkdiensten kunt u bij ons terecht. U kunt ons het snelst bereiken via e-mail, maar kunt ook direct contact met ons opnemen. Onze projectmanagers staan u graag te woord.

Eigen kantoren

Ons vertaalbureau is van oorsprong Nederlands, maar heeft inmiddels kantoren in meerdere landen. Voor u is het wellicht het handigst als u contact opneemt met onze professionele adviseurs in Nederland. Maar, als u de taal zelf ook spreekt kun u ook contact opnemen met onze kantoren in Denemarken. Bijvoorbeeld:

Hurtigoversætter Århus

Skt. Pauls Kirkeplads 9B
8000 Århus C
+45 7027 7997
Hurtigoversætter Kopenhagen

Lyngbyvej 20
2100 København Ø
+45 3915 8180


Meer informatie:

2018-01-03T13:31:32.1773727Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo van EUATC en VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo