Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Deens

Beschilderde gezichten met de Deense vlag

Wij kennen de Deense markt en cultuur.

Ons vertaalbureau is zelf actief op de Deense markt onder de naam Hurtigoversætter. Voor vertalingen Deens maken wij dan ook gebruik van de expertise van onze collega's in Denemarken. Zij kennen de markt en voorzien u graag van advies voor een passende vertaling. Door onze aanwezigheid in Denemarken hebben wij een database op kunnen bouwen van onder meer de allerbeste commerciële, technische en juridische vertalers voor het Deense taalgebied. Uw teksten worden dan ook volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden (ISO 17100) vertaald door gediplomeerde specialisten die het Deens als moedertaal hebben. Wij werken samen met toegewijde vertalers die graag buiten kantooruren doorwerken om snel uw vertaling te leveren.

Altijd gespecialiseerd

Onze vertalers zijn op de hoogte van de geschiedenis en de actualiteit in Denemarken en u krijgt dus nooit een vertaling met woorden of zinnen die in het hedendaags gesproken of geschreven Deens niet voorkomen. Zo waarborgen wij de kwaliteit die u verwacht. En dat voor een schappelijke prijs. Onze vertalers zijn niet alleen zonder uitzondering Deense moedertaalsprekers, ze hebben zich ook gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden. Bij ons vindt u juridische en literaire vertalers, maar ook experts op het gebied van sport, toerisme, cultuur, geschiedenis, politiek, EU-onderwerpen, media, journalistiek, en nog vele andere ervaringsgebieden.

Vraag een offerte aan voor uw vertaling

Ook voor beëdigde vertalingen en tolkdiensten kunt u bij ons terecht. U kunt ons het snelst bereiken via e-mail, maar kunt ook direct contact met ons opnemen. Onze projectmanagers staan u graag te woord.

Eigen kantoren

Ons vertaalbureau is van oorsprong Nederlands, maar heeft inmiddels kantoren in meerdere landen. Voor u is het wellicht het handigst als u contact opneemt met onze professionele adviseurs in Nederland. Maar, als u de taal zelf ook spreekt kun u ook contact opnemen met onze kantoren in Denemarken. Bijvoorbeeld:

Hurtigoversætter Århus
Søndergade 38 3
8000 Århus C
+45 7027 7997
Hurtigoversætter Kopenhagen
Lyngbyvej 20
2100 København Ø
+45 3915 8180

2019-10-04T07:34:37.9937700Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.