Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Duits in Berlijn

Ons zusterkantoor in Berlijn. Ook hier staan de medewerkers van Snelvertaler voor u klaar!

Duits vertaalbureau

Duits vertaalbureau Snelvertaler is sinds 2001 actief op de Duitse markt onder de naam Schnellübersetzer. Onze kernwoorden zijn snelheid en kwaliteit. Zo kunt u gebruik maken van onze Duitse expertise. Uw vertalingen naar het Duits worden door ons samen met onze collega's in Keulen, Berlijn, Dresden, Frankfurt, Hamburg, München, Stuttgart, Hannover en Neurenberg verzorgd. Door onze aanwezigheid en intensief contact met onze kantoren in Duitsland hebben wij een database opgebouwd van onder meer de allerbeste technische, medische en juridische vertalers. Uw teksten worden dan ook volgens de Duitse kwaliteitsstandaarden vertaald.

Wat kost een vertaling naar het Duits?

Elke offerte is bij ons maatwerk. De prijs is onder andere afhankelijk van de termijn waarop u de vertaling retour wenst, het aantal woorden en de moeilijkheidsgraad. In alle gevallen geldt dat wij voor u de meest voordelige optie proberen te vinden. Om een gratis, vrijblijvende offerte aan te vragen kunt u het document naar ons e-mailen of het offerteformulier op onze website gebruiken.

Snelheid en expertise

Vraag nu gratis een offerte aan voor uw Duitse vertaling.

Vraag nu een gratis offerte aan voor uw Duitse vertaling.

Wij kunnen de vertaling op zeer korte termijn voor u verzorgen. Voor uw vertaalopdracht vinden wij snel een vertaler die het Duits als moedertaal heeft. Vanzelfsprekend werken we alleen samen met hoogopgeleide vertalers die jarenlange ervaring hebben als vertaler. Elke vertaler in ons bestand is gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Zo zijn wij perfect op de hoogte van het vakgebied waarin elke vertaler excelleert. Wij leveren enkel optimale kwaliteit! Zo zetten wij voor een juridische vertaling enkel een juridisch vertaler in en voor een medische vertaling een medisch vertaler. Dat komt uiteraard niet alleen de kwaliteit, maar ook de snelheid van het vertaalproces ten goede.

2019-11-04T12:31:28.7780550Z
Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marit van Hove een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.