Vertaalbureau Engels - Ests

Estland is een interessante zakenpartner voor veel Europese bedrijven na het toetreden tot de Europese Unie. U zult al snel merken dat het Ests (ook wel Estisch genoemd) een lastige taal is. Gelukkig zult u zich meestal van het Engels kunnen bedienen tijdens uw besprekingen. Soms blijkt het echter nodig zakelijke documenten te vertalen. Dan kunt u het beste een professioneel vertaalbureau inschakelen.

Gespecialiseerde vertalers

Snelvertaler werkt met gespecialiseerde vertalers die aan een aantal eisen moeten voldoen. Zo hebben we als vereiste bijvoorbeeld dat de vertaler van een tekst de doeltaal als moedertaal spreekt. Dat betekent in dit geval dat de vertaler het Ests als moedertaal spreekt en daarnaast een goede beheersing van het Engels heeft. Dit komt de kwaliteit van de vertaling ten goede omdat we op deze manier voorkomen dat de kracht van de boodschap niet verloren gaat. Een moedertaalspreker weet immers precies hoe hij of zij de tekst kan overbrengen. Daarnaast zijn onze vertalers ook nog eens gespecialiseerd in allerlei onderwerpen en vakgebieden. Hierbij kunt u denken aan juridische, medische, technische en commerciële teksten. Neemt u gerust contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

2018-05-14T20:23:27.8046997Z

Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.