Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Engels–Afrikaans

Wanneer u uw zakenonderneming uitbreidt naar Zuid-Afrika, zult u merken dat het niet al te moeilijk is u daar verstaanbaar te maken. Een groot gedeelte van de Zuid-Afrikaanse bevolking spreekt Engels en het Afrikaans is een dochtertaal van het Nederlands die goed verstaanbaar is voor Nederlandssprekenden. Het kan echter toch voorkomen dat u vertalingen van zakelijke documenten nodig heeft. Uiteraard is het bij contracten en andere juridische documentatie van groot belang dat er niets verloren gaat in de vertaling. Ook voor uw folders en brochures is het natuurlijk belangrijk over een vertaling te beschikken die rekening houdt met de lokale cultuur.

Vertalingen op maat

Engels-Afrikaanse vertalingen met vertaalbureau Snelvertaler

Voor vrijwel ieder vakgebied een geschikte vertaler. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Vertaalbureau Snelvertaler helpt u graag verder met vertalingen Engels-Afrikaans. Wij werken uitsluitend met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. In dit geval betekent dat dus dat de vertaler het Engels zeer goed beheerst, en het Afrikaans als moedertaal spreekt. Op deze wijze zorgen we dat de boodschap goed overkomt in de vertaling doordat de vertaler bekend is met het kader van het publiek waarvoor de tekst bedoeld is. Onze vertalers zijn daarnaast ook gespecialiseerd in vele verschillende onderwerpen. Wanneer u bijvoorbeeld medische teksten wilt laten vertalen, hebben wij een vertaler klaar staan die zich enkel met dit soort teksten bezighoudt. Ook hebben we vertalers die zich gespecialiseerd hebben in juridische teksten, commerciële teksten of toeristische teksten. Overlegt u gerust met een van onze projectmanagers wat de mogelijkheden zijn voor uw project.


2019-10-30T16:32:31.0904525Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.