Snelvertaler - Engelse vertaaldiensten

Als groot internationaal vertaalbureau hebben we vestigingen over de gehele wereld, zo ook in Groot-Brittannië, in de hoofdstad Londen. Wij onderhouden goed contact met ons zusterkantoor aan de andere kant van het kanaal, waardoor wij meteen de juiste vertaler voor u kunnen selecteren. Al uw vertaalopdrachten kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan ons team van professionele vertalers en projectmanagers. Het maakt niet uit of het om een Engels - Nederlandse vertaling gaat of een vertaling vanuit het Nederlands naar het Engels. Voor beide taalcombinaties hebben wij de beste vertalers in huis.

Onze ervaring

Vertaalbureau Snelvertaler en haar vestiging in Londen.

Ons kantoor in Londen.

Vertaalbureau Snelvertaler heeft ruim 17 jaar ervaring met vertalingen van en naar het Engels. Sinds het begin staat de Engelse taal aan kop als meest gevraagde taal. Onze ervaring staat garant voor hoogwaardig vertaalwerk en een efficiënte service. Onze Engelse afdeling is gespecialiseerd in tal van vakgebieden. U kunt bij ons terecht voor bijvoorbeeld uw technische of juridische vertaling, maar ook voor commerciële vertaalopdrachten. We zullen altijd de meest geschikte vertaler voor uw project selecteren, degene met de juiste expertise en de meeste ervaring. Voor meer informatie hierover verwijzen we u naar de pagina Vakgebieden. Hier kunt u uitgebreide informatie vinden over onze gespecialiseerde vertalers.

London calling

Wij zijn doordeweeks van 08:00 uur tot 18:00 uur geopend. Tussen deze tijden kunt u dus altijd één van onze projectmanagers bereiken voor vragen of meer informatie. Zij staan u graag te woord. Op de pagina Contact kunt u onze telefoonnummers en adressen van al onze vestigingen vinden. Voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte kunt u het offerteformulier gebruiken of ons een e-mail sturen. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail.

2017-05-29T07:50:21.9933368Z

Geertruide Koenen
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.