Engels vertaalbureau Snelvertaler

Ook in Rotterdam kunnen we u van dienst zijn met een vertaling vanuit of naar het Engels. Hierbij maken we gebruik van onze database, waarin al onze freelance vertalers opgenomen zijn. Dit zijn uitsluitend moedertaalsprekers van de doeltaal. Voor het Engels maken we hierbij nog een onderscheid tussen het Amerikaans-Engels en het Brits-Engels. Onze freelancers zijn daarnaast opgeleide vertalers die al ruime ervaring hebben opgedaan in de praktijk. Uiteraard letten wij op de specialisaties van de te vertalen tekst zodat we een vertaler kunnen inschakelen die werkzaam is in die branche. Dankzij bovengenoemde werkwijze kunnen wij garantstaan voor vertalingen van een goede kwaliteit.

In de offerte informeren we u graag verder over de prijs, levertijd en de specificaties van uw vertaalproject. Wilt u hier eerst wat meer informatie over lezen, dan kunt u onder prijzen op onze website kijken.

2017-08-23T08:36:07.1496894Z

Marjolein Garcia Lucena
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.