Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Engelse vertalingen in Eindhoven

Engels is op het moment de belangrijkste taal in de wereld. Of het nu gaat om scripties of lesboeken in de academische wereld, bedrijfspresentaties, werknemerscontracten of medische verslagen: het overgrote deel gebeurt in het Engels. Om trefzeker met elkaar te communiceren is het belangrijk dat er perfecte vertalingen vanuit en naar het Engels worden gerealiseerd. Vertaalbureau Snelvertaler in Eindhoven regelt dat graag voor u.

Het verschil tussen Brits- en Amerikaans-Engels

Brits of Amerikaans Engelse vertalingen in Eindhoven
De verschillen tussen Brits-Engels en Amerikaans-Engels zijn aanzienlijk. Bij vertalingen van en naar het Engels zorgen we er in Eindhoven voor dat de spelling en stijl gebruikt worden die geschikt zijn voor het land van de doeltaal. Onze vertalers zijn namelijk niet alleen moedertaalsprekers van de doeltaal, ook zijn zij vaak woonachtig in dit land. Op deze manier bent u niet alleen verzekerd van een foutloze vertaling, maar ook van een vertaling die rekening houdt met de markt en de cultuur van het land waarin uw document in gebruik genomen gaat worden. U wilt immers niet dat uw Britse collega’s een Amerikaans-Engelse tekst voorgeschoteld krijgen!

Specialisaties van vertaalbureau Snelvertaler

Voor elk vertaalproject selecteren de projectmanagers van Snelvertaler de juiste vertaler, degene met de meeste kennis in huis van het onderwerp. Onze vertalers zijn opgeleid of werkzaam (geweest) binnen diverse vakgebieden en begrijpen daarom het vakjargon. Zo krijgt u een vertaalde tekst waarbij het taalgebruik correct omgezet is in een stijl die uw doelgroep aanspreekt en begrijpt. Enkele van onze specialisaties zijn het verzorgen van medische, juridische, technische, wetenschappelijke en commerciële vertalingen. Voor elk vakgebied is er een gespecialiseerde vertaler, zodat u altijd verzekerd bent van een vertaling in authentieke stijl en met het juiste jargon.

2019-11-11T09:39:06.9083620Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.