Engelse vertalingen in Eindhoven

Engels is op het moment de belangrijkste taal in de wereld. Of het nu gaat om scripties of lesboeken in de academische wereld, bedrijfspresentaties, werknemerscontracten of medische verslagen: het overgrote deel gebeurt in het Engels. Om trefzeker met elkaar te communiceren is het belangrijk dat er perfecte vertalingen vanuit en naar het Engels worden gerealiseerd. Vertaalbureau Snelvertaler in Eindhoven regelt dat graag voor u.

Het verschil tussen Brits- en Amerikaans-Engels

Brits of Amerikaans Engelse vertalingen in Eindhoven

De verschillen tussen Brits-Engels en Amerikaans-Engels zijn aanzienlijk. Bij vertalingen van en naar het Engels zorgen we er in Eindhoven voor dat de spelling en stijl gebruikt worden die geschikt zijn voor het land van de doeltaal. Onze vertalers zijn namelijk niet alleen moedertaalsprekers van de doeltaal, ook zijn zij vaak woonachtig in dit land. Op deze manier bent u niet alleen verzekerd van een foutloze vertaling, maar ook van een vertaling die rekening houdt met de markt en de cultuur van het land waarin uw document in gebruik genomen gaat worden. U wilt immers niet dat uw Britse collega’s een Amerikaans-Engelse tekst voorgeschoteld krijgen!

Specialisaties van vertaalbureau Snelvertaler

Voor elk vertaalproject selecteren de projectmanagers van Snelvertaler de juiste vertaler, degene met de meeste kennis in huis van het onderwerp. Onze vertalers zijn opgeleid of werkzaam (geweest) binnen diverse vakgebieden en begrijpen daarom het vakjargon. Zo krijgt u een vertaalde tekst waarbij het taalgebruik correct omgezet is in een stijl die uw doelgroep aanspreekt en begrijpt. Enkele van onze specialisaties zijn het verzorgen van medische, juridische, technische, wetenschappelijke en commerciële vertalingen. Voor elk vakgebied is er een gespecialiseerde vertaler, zodat u altijd verzekerd bent van een vertaling in authentieke stijl en met het juiste jargon.

2017-10-18T13:02:38.1363772Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.