Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Onze ervaring met Engels - Nederlands

In de 19 jaar dat we actief zijn als vertaalbureau, is de talencombinatie Engels – Nederlands het meest voorgekomen. Voor deze talencombinatie zijn er al meer dan 11.000 vertaalprojecten gerealiseerd. Het Nederlandse team van projectmanagers verzorgt al uw vertalingen uit het Engels naar het Nederlands op elk vakgebied. Zij selecteren hiervoor een vertaler die een professionele vertaalachtergrond heeft, en daarnaast gespecialiseerd is in een bepaald vakgebied. Uw tekst zal bij ons vertaalbureau dan ook altijd in goede handen zijn. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht. Uw vertaling wordt met een stempel en verklaring van de beëdigd vertaler dan rechtsgeldig verklaard.

Scherpe prijs en hoge kwaliteit

Een vertaling mag natuurlijk geen fouten bevatten en moet daarnaast een volledig accurate weergave van het origineel zijn. Daarom werken wij alleen met gespecialiseerde, ervaren moedertaalsprekers als vertalers. Onze prijsstelling is scherp en marktconform.

Snelheid van vertalen

Houdt u er rekening mee dat een vertaler per dag ongeveer 2000 woorden kan vertalen. Bij zeer grote urgentie en erg grotere teksten, schakelen wij een team in. Aangezien onze vertalers ook in het weekend en 's avonds werken, is een zeer snelle omlooptijd gegarandeerd. Ons vertaalbureau zelf is doordeweeks van 08:00 uur tot 18:00 uur geopend.

Referenties vertaalprojecten

De vertalingen die wij voor onze klanten uitvoeren, hebben veelal een vertrouwelijk karakter. Wij lopen daarom niet graag te koop met de namen van onze opdrachtgevers. Op onze website vindt u onder ‘Referenties’ echter een lijst met opdrachtgevers te vinden die toestemming hebben gegeven om hun naam bekend te maken. Wij werken voor meer dan 7.000 vaste klanten in vele landen. Onze uitgangspunten zijn kwaliteit, snelheid en korte lijnen voor u als klant.

2019-11-04T12:40:37.8319549Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.