Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Bieden jullie ook tolkdiensten aan?

Soms volstaat een papieren vertaling niet en bent u op zoek naar iemand die ter plekke een conversatie kan vertalen. Hiervoor kunt u het beste een tolk inschakelen. Ook voor tolkdiensten kunt u bij ons terecht. Al uw wensen op het gebied van tolksessies zijn voor ons bespreekbaar en ook hierbij staat bij ons kwaliteit en snelheid bovenaan. Ons vertaalbureau heeft een speciale dochteronderneming voor tolkopdrachten: www.tolkdirect.nl. Wij hebben de afgelopen jaren voor vele klanten al een geschikte tolk geregeld. In ons bestand bevinden zich tolken voor vrijwel elke talencombinatie en met elk een eigen specialisatie. Dit loopt uiteen van rechtbankzaken tot huwelijken, voor elke gelegenheid zoeken we de meest geschikte en meest ervaren tolk. Wij nemen graag voor u het regelwerk uit handen, zodat u verzekerd bent van een succesvolle tolksessie.

Wat kost een tolk?

Voor tolkopdrachten hanteren wij een uurtarief. Dit uurtarief is afhankelijk van de talencombinatie, de duur van de opdracht, het onderwerp van de tolksessie en de afstand van de tolk tot de tolklocatie. Een tolkopdracht kan een uur duren, maar ook een maand. Mocht u voor de tolksessie ook een tolkencabine of andere apparatuur nodig hebben, dan regelen wij dit eveneens voor u. Uiteraard maken onze projectmanagers tolkdiensten graag een offerte voor u. U kunt hiervoor een e-mail sturen of bellen met 036-534 89 10 of 036-534 89 10. Ook voor wat meer informatie of het sturen van onze algemene voorwaarden, staan wij graag tot uw beschikking.

2019-11-08T14:54:17.2641056Z
Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Leo Kok een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.