Vakgebied: financieel / fintech

Boeken, bril en laptop

US GAAP, IAS of IFRS? Wij kennen de terminologie.

Snelvertaler begrijpt in welk krachtenveld financiële dienstverleners opereren in hun communicatie met klanten, medewerkers en andere stakeholders.

Of het nou gaat om documentatie voor marketingdoeleinden, interne processen of compliance, ons vertaalbureau zorgt voor hoogwaardig vertaalwerk conform de standaarden van de vertaalindustrie en de privacywetgeving.

Een gespecialiseerd team van projectmanagers, vertalers en revisors werkt aan uw vertaalproject. Selectie van de beste linguïsten vindt plaats op basis van het specifieke financiële deelgebied en de gevraagde taal.

Onze vertalers, projectmanagers en language engineers zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn aan strikte geheimhouding gebonden. Onze werkprocessen en kwaliteitscontrole zijn ingericht volgens ons ISO 9001 en ISO 17100 gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem.

Voor onze klanten in de financiële dienstverlening en het verzekeringswezen vertalen wij regelmatig de volgende soorten documentatie:

  • financiële (bedrijfs-)adviezen
  • persberichten
  • jaarverslagen en jaarrekeningen
  • presentaties
  • overeenkomsten
  • investeringsrapporten
  • beleggingsadviezen
  • PSD1 en PSD2-documentatie
  • businessplannen en offertes
  • AVG (GDPR) documentatie

Prijsopgave nodig?

Euro munten, papiergeld

U ontvangt snel een prijsopgave.

Voor een vrijblijvende offerte kunt u uw tekst versturen per e-mail. Direct daarna gaat een projectmanager met uw aanvraag aan de slag. Deze stuurt U vandaag nog een offerte. De projectmanager blijft vervolgens uw aanspreekpunt tot aan de levering van de vertaling. Op verzoek ontvangt u vooraf van ons vertaalbureau een getekende geheimhoudingsverklaring.

Bedrijven die gebruik maken van ons financieel vertaalbureau

Snelvertaler verzorgt vertaal- en redactiewerkzaamheden voor tal van financiële instellingen, waaronder banken, investeringsmaatschappijen, beleggingsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen en beleggings- en belastingadviseurs. Daarnaast werken wij als financieel vertaalbureau voor de financiële afdeling van meerdere multinationals in Europa en daarbuiten. Onze projectmanagers voorzien u graag van referenties op het financiële vakgebied.

Gecertificeerde financiële vertalingen

Onze vertalingen kunnen op verzoek worden voorzien van een apostille van een Nederlandse rechtbank voor gebruik in het internationale verkeer. Wij adviseren u ook graag over legalisatie van documenten.

2019-08-05T11:07:42.7796491Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.