Financiële vertalingen Amsterdam

De financiële sector is een vakgebied waar veel vakterminologie wordt gebruikt. Indien u een vertaling nodig heeft van een financiële tekst kunt u het beste een ervaren vertaalbureau inzetten. Onze vertalers hebben kennis van de beurs en weten wat er in de financiële wereld speelt. De projectmanagers van ons kantoor in Amsterdam werken samen met hooggekwalificeerde vertalers. Allen kunnen uit de voeten met financieel jargon in vrijwel alle talencombinaties en zijn moedertaalsprekers zijn van de doeltaal. Op die manier bieden wij een hoogwaardige vertaling binnen een korte levertermijn.

Financieel Vertaalbureau Amsterdam

Vraag nu een offerte aan voor uw financiële vertaling!

Specialisaties

Amsterdams vertaalbureau Snelvertaler is gespecialiseerd in de talencombinaties Nederlands – Engels, Nederlands – Frans, Nederlands – Duits, Nederlands – Spaans en vice versa. Op deze talencombinaties doen onze klanten doorgaans beroep op ons. Binnen de deelterreinen van accountancy, belastingadvies en beleggingen verzorgen wij regelmatig vertalingen. U kunt uiteraard ook een beroep doen op een andere talencombinatie of deelgebied van de financiële wereld, dan zorgen wij dat er een passende vertaler aan uw tekst gaat werken. Dankzij de grote diversiteit aan professionele financiële vertalers die wij in ons bestand hebben kunnen we al uw financieel vertaalwerk uit handen nemen.

Meer informatie

Voor een snelle en accurate financiële vertaling van uw document bent u bij ons dus aan het juiste adres. Voor het aanvragen van een offerte kunt u een e-mail sturen. Tevens kunt u bellen naar ons kantoor in Amsterdam Centrum: 020-369 74 12. Voor verdere informatie of vragen staan onze projectmanagers voor u klaar.

2017-05-29T07:38:34.9850943Z

Daphne Werner
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.