Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Franse vertalingen in Eindhoven

Frans is de moedertaal van rond de 130 miljoen mensen over de hele wereld. Lange tijd was het de taal van de elite in Europa. Frans wordt tegenwoordig niet alleen gesproken in Frankrijk, maar ook in bijvoorbeeld Canada, Zwitserland, Monaco en vele landen in Afrika. Het kan dus voorkomen dat u voor uw bedrijf of privé een vertaling naar het Frans nodig hebt.

Uw vertaling van of naar het Frans is bij ons vertaalbureau in Eindhoven snel geregeld. Wij werken samen met professionele, ervaren vertalers van over de hele wereld en hebben ruime ervaring met allerlei onderwerpen.

Vakgebieden en talencombinaties

U kunt bij ons terecht voor vrijwel iedere talencombinatie met het Frans. Onze vertalers zijn altijd moedertaalspreker van de doeltaal en beheersen daarnaast de taal waaruit ze vertalen tot in de puntjes. Bovendien kiezen we voor elke opdracht de juiste vertaler, degene met de meeste kennis van het onderwerp. U kunt dus niet alleen een correcte vertaling verwachten, maar ook één in het juiste vakjargon en de juiste toon van uw tekst.

Enkele voorbeelden van vakgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn:

Naast deze vakgebieden kennen wij nog vele andere vertalers met verdere ervaringsgebieden. Wij kunnen er ook voor zorgen dat u een beëdigde vertaling krijgt. Is het van belang dat uw document vertrouwelijk wordt behandeld? Wij kunnen u desgewenst een geheimhoudingsverklaring verschaffen.

2019-11-11T09:38:03.9793620Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.