Franse vertalingen in Eindhoven

Frans is de moedertaal van rond de 130 miljoen mensen over de hele wereld. Lange tijd was het de taal van de elite in Europa. Frans wordt tegenwoordig niet alleen gesproken in Frankrijk, maar ook in bijvoorbeeld Canada, Zwitserland, Monaco en vele landen in Afrika. Het kan dus voorkomen dat u voor uw bedrijf of privé een vertaling naar het Frans nodig hebt.

Uw vertaling van of naar het Frans is bij ons vertaalbureau in Eindhoven snel geregeld. Wij werken samen met professionele, ervaren vertalers van over de hele wereld en hebben ruime ervaring met allerlei onderwerpen.

Vakgebieden en talencombinaties

U kunt bij ons terecht voor vrijwel iedere talencombinatie met het Frans. Onze vertalers zijn altijd moedertaalspreker van de doeltaal en beheersen daarnaast de taal waaruit ze vertalen tot in de puntjes. Bovendien kiezen we voor elke opdracht de juiste vertaler, degene met de meeste kennis van het onderwerp. U kunt dus niet alleen een correcte vertaling verwachten, maar ook één in het juiste vakjargon en de juiste toon van uw tekst.

Enkele voorbeelden van vakgebieden waarin wij gespecialiseerd zijn:

  • Juridisch
  • Medisch
  • Bedrijfskundig
  • Financieel
  • Reclame
  • Commercieel
  • Websites
  • Technisch

Naast deze vakgebieden kennen wij nog vele andere vertalers met verdere ervaringsgebieden. Wij kunnen er ook voor zorgen dat u een beëdigde vertaling krijgt. Is het van belang dat uw document vertrouwelijk wordt behandeld? Wij kunnen u desgewenst een geheimhoudingsverklaring verschaffen.

2017-06-28T10:45:01.3302417Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.