Frans vertaalbureau Snelvertaler

Frans is de moedertaal van ongeveer 130 miljoen mensen. Het wordt niet alleen gesproken in Frankrijk en andere Europese landen, maar ook in Franstalig Canada en een aantal landen in Afrika. Het Frans is een Indo-Europese taal die voortgekomen is uit het Latijn, maar ook sterk beïnvloed is door het Keltisch en het Germaans. Tijdens de Renaissance was het Frans de taal van de wetenschap, waarmee het grote invloed heeft gehad op een flink aantal andere talen, bijvoorbeeld het Engels en het Nederlands. Inmiddels wordt het nog steeds gesproken in een veel landen en zult u de taal tijdens het zakendoen, op reis of tijdens marketingcampagnes nogal eens tegenkomen. Vertaalbureau Snelvertaler kan u helpen met het vertalen van al uw documenten naar het Frans.

Vertalingen van een goede kwaliteit

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Om vertalingen van een goede kwaliteit af te kunnen leveren, houden we met een aantal zaken rekening. Wanneer u een aanvraag bij ons doet, zal een van onze projectmanagers u verder helpen. De projectmanager zoekt ten eerste een vertaler die past bij de betreffende talencombinatie. In dit geval gaat het om een vertaler die het Frans als moedertaal heeft. Daarnaast heeft zo’n vertaler ook een uitstekende kennis van de brontaal van het document. Ten tweede selecteert de projectmanager dan zo’n Franse vertaler op basis van zijn of haar specialisaties. Zo hebben we bijvoorbeeld technische en juridische vertalers, maar ook vertalers die veel kennis hebben op het gebied van cultuur. Doordat wij met deze factoren rekening houden, kunt u uitgaan van een goede kwaliteit van de vertaling.

Service

Indien u specifieke wensen heeft, kunt u dit ook aangeven bij uw aanvraag. De projectmanager die uw aanvraag oppakt, zal hier dan rekening mee houden. Zo bieden wij bijvoorbeeld ook beëdigde vertalingen aan.

2019-03-08T11:06:55.2720366Z

Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.