Human Resource Management vertalingen in Rotterdam

Snelvertaler Rotterdam helpt u graag met uw HRM vertalingen.

HR-vertalingen in Rotterdam

Voor een geslaagde vertaling van een pensioenregeling naar het Duits, een personeelshandleiding naar het Engels of een sollicitatiebrief naar het Russisch heeft u graag een vertaler met vakspecifieke kennis. Ons vertaalbureau in Rotterdam biedt u die vertalers met jarenlange ervaring, affiniteit met en kennis van personeelszaken en Human Resources. Ook zijn zij moedertaalsprekers van de doeltaal. Bij ons HR vertaalbureau bent u dus altijd verzekerd van een vertaling van hoge kwaliteit, die u ook binnen een kort tijdsbestek retour krijgt.

Succesvol en internationaal

Wellicht heeft u de ambitie de internationale markt te gaan veroveren of opereert u al globaal. Heldere communicatie is dan cruciaal. Dat arbeidersovereenkomsten, referenties en getuigschriften begrijpelijk vertaald moeten worden voor buitenlandse werkgevers of werknemers en daar ook rechtsgeldig zijn dan van groot belang. Deze vertalingen mogen dan natuurlijk niet afwijken van het originele document. Vaak is het ook belangrijk dat u HR-communicatie zoals vacatures, sollicitatiebrieven en cv’s beschikbaar heeft in andere talen. Ons vertaalbureau in Rotterdam biedt meer dan 150 talencombinaties en kan dus altijd de juiste vertaler vinden voor uw tekst.

2017-05-29T07:39:19.6334391Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.