Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Human Resource Management vertalingen in Rotterdam

Snelvertaler Rotterdam helpt u graag met uw HRM vertalingen.

HR-vertalingen in Rotterdam

Voor een geslaagde vertaling van een pensioenregeling naar het Duits, een personeelshandleiding naar het Engels of een sollicitatiebrief naar het Russisch heeft u graag een vertaler met vakspecifieke kennis. Ons vertaalbureau in Rotterdam biedt u die vertalers met jarenlange ervaring, affiniteit met en kennis van personeelszaken en Human Resources. Ook zijn zij moedertaalsprekers van de doeltaal. Bij ons HR vertaalbureau bent u dus altijd verzekerd van een vertaling van hoge kwaliteit, die u ook binnen een kort tijdsbestek retour krijgt.

Succesvol en internationaal

Wellicht heeft u de ambitie de internationale markt te gaan veroveren of opereert u al globaal. Heldere communicatie is dan cruciaal. Dat arbeidersovereenkomsten, referenties en getuigschriften begrijpelijk vertaald moeten worden voor buitenlandse werkgevers of werknemers en daar ook rechtsgeldig zijn dan van groot belang. Deze vertalingen mogen dan natuurlijk niet afwijken van het originele document. Vaak is het ook belangrijk dat u HR-communicatie zoals vacatures, sollicitatiebrieven en cv’s beschikbaar heeft in andere talen. Ons vertaalbureau in Rotterdam biedt meer dan 150 talencombinaties en kan dus altijd de juiste vertaler vinden voor uw tekst.

2019-11-11T09:45:49.0693620Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.