Hoe groot is vertaalbureau Snelvertaler?

Snelvertaler heeft in de loop der jaren een indrukwekkende groei doorgemaakt. Na de start in 2000, als eenmansbedrijf is het bedrijf snel geëxpandeerd. In Nederland zijn er op dit moment op diverse locaties 52 mensen aan het werk voor u.

Er wordt niet inhouse vertaald. Alle teksten worden vertaald door moedertaalsprekers die over de hele wereld gevestigd zijn. Begin 2018 telde onze database meer dan 4.200 vertalers voor meer dan 150 talen. Inmiddels vertalen deze freelancers samen meer dan 274.000 woorden per dag.

In 2003 is Snelvertaler met een Duitse bedrijfsnaam Schnellübersetzer oostwaarts gegaan. In Keulen worden alle vertaalwerkzaamheden voor Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse klanten gecoördineerd. Vanaf 2004 is Snelvertaler verder gegroeid naar België, Frankrijk, Noorwegen, Denemarken, Finland, het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Nu Snelvertaler ook in het buitenland actief is, kunt u de onderneming ook tegenkomen onder andere namen, die een één-op één vertaling zijn van de bedrijfsnaam: Schnellübersetzer, Fasttranslator, Hurtigoversætter en Snabböversättare zijn enkele voorbeelden. De onderneming heeft 7.000 klanten in 109 landen.

2017-09-01T08:32:10.3333112Z

Mara Pieksma
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.