Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Hongaarse vertalingen

Hongaars vertaalbureau Snelvertaler
Uw vertaling naar het Hongaars regelen wij snel voor u. Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons de te vertalen tekst per e-mail sturen. Na ontvangst van de tekst, ontvangt u zo snel mogelijk (doorgaans binnen een uur) een offerte van een van onze projectmanagers.

Behalve een vermelding van de taal waarin u de vertaling wenst, ontvangen wij bij de offerte-aanvraag ook graag uw deadline zodat wij onze offerte daarop kunnen aanpassen. Een vertaling vanuit het Hongaars kunnen wij uiteraard ook voor u verzorgen. Wanneer u onzeker bent over de taal van het brondocument dat u wilt laten vertalen, dan kunnen onze projectmanagers u daar over informeren.

De Hongaarse vertalingen worden uitgevoerd door professionele vertalers met het Hongaars als moedertaal, die tevens vele jaren ervaring als vertaler hebben. De teksten worden vertaald conform de brontekst. Waar mogelijk wordt de vertaling in hetzelfde formaat als de brontekst aangeleverd. U kunt er dan ook direct mee aan de slag!

Ons Hongaars vertaalbureau

Bij ons kunt u terecht voor Hongaarse vertalingen op alle vakgebieden. Behalve financieel, technisch, medisch en commercieel vertaalwerk kan ons vertaalbureau ook voorzien in beëdigd vertaalwerk en (rechtbank)tolken. Wij zetten voor ieder soort tekst een specialistische vertaler in die thuis is in het onderwerp.

2020-04-02T12:06:23.3781372Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.