Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

IND erkend vertaalbureau

Bij snelvertaler kunt u een beëdigde vertaling aanvragen. Wij zijn een door de IND erkend vertalingsbureau

Wij helpen u graag verder met uw beëdigde vertaling.

Wanneer klanten een beëdigde vertaling voor een officiële instantie in Nederland nodig hebben, vragen zij weleens aan ons of wij als erkend vertaalbureau bij het IND ingeschreven staan. Wij werken met vertalers die beëdigd zijn door de Nederlandse rechtbank. Dat betekent dat deze vertalers bevoegd zijn om een officieel document te vertalen. De vertaler maakt een een-op-een vertaling van uw document en zet daar vervolgens zijn handtekening onder en plaatst er een stempel op. De vertaling wordt tot slot aan de kopie van het officiële document gehecht en naar u opgestuurd. Hiermee is deze vertaling rechtsgeldig geworden. Uw vertaling zal dan geaccepteerd worden door alle officiële instanties in Nederland. Een apostillestempel of legalisatie is in dit geval niet nodig. Een apostille of legalisatie houdt een extra bevestiging van de rechtbank in dat de vertaler inderdaad ingeschreven staat als beëdigd vertaler. Zie voor meer informatie de website van het IND.

Apostille

Uiteraard kunnen wij een beëdigde vertaling voor het buitenland ook voor u regelen. Wellicht heeft u dan wel een apostillestempel nodig of moet de vertaling gelegaliseerd worden. Een apostillestempel kunt u bij iedere rechtbank ophalen voor € 20,00 incl. btw en een legalisatie kunt u regelen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Contact

Wanneer u een beëdigde vertaling nodig heeft, of meer informatie in wilt winnen, kunt u ons bellen, het offerteformulier invullen of een e-mail sturen. Onze projectmanagers helpen u graag verder. Uiteraard is alle informatie geheel vrijblijvend en is de offerte gratis.

2020-07-14T10:41:13.6665279Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.