Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertaalbureau Indonesisch – Maleis

De Indonesische en de Maleise taal lijken erg op elkaar. Het Indonesisch is namelijk afgeleid van de Maleise taal. In 1928 werd het Indonesisch als een onafhankelijke taal van soeverein Indonesië uitgeroepen. Daarmee begonnen de taalkundige veranderingen, waardoor de taal zich onderscheidt van het Maleis, zich af te tekenen. Er is zelfs een centrum voor Taalcultivering en Taalontwikkeling, waar allerlei terminologie en grammaticaregels voor het Indonesisch werden en worden opgesteld. Wel is de spelling van beide talen in 1972 weer uniform gemaakt, die voor deze tijd nog een aantal belangrijke verschillen kende. Hoewel de beide talen dus erg op elkaar lijken is het belangrijk om de verschillen tussen beide landen te onderkennen. Vertalingen zullen in sommige gevallen zelfs onmisbaar zijn.

Moedertaalsprekers met expertise

Wij helpen u graag met deze vertalingen. Door onze jarenlange internationale ervaring hebben wij een groot vertalersbestand opgebouwd met daarin een uitgebreide variëteit aan gespecialiseerde vertalers. Dat zijn niet alleen moedertaalsprekers van de doeltaal, maar ook vertalers met veel ervaring in een bepaald vakgebied. Naast het feit dat de vertaler dus in dit geval het Maleis als moedertaal spreekt, is hij of zij ook gespecialiseerd in een ervaringsgebied als de politiek, het juridische of financiële vlak, op het gebied van HRM-management of een ervaren literaire vertaler. Op deze manier bent u verzekerd van een vertaling die niet alleen correct is vertaald, maar ook in de juiste stijl is geschreven. Daarnaast vertaalt een specialist de tekst natuurlijk ook sneller.

2020-04-02T12:13:15.7851372Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.