Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Juridisch Vertaalbureau Snelvertaler in Amsterdam

Juridisch vertaalbureau Snelvertaler helpt u graag verder met kwalitatief hoogwaardige vertalingen die u snel weer in huis heeft.

Juridisch vertaalbureau Amsterdam

Arbeidsovereenkomsten, aktes, patenten, aandelensplitsingen of inlichtingencomparitie, een kleine greep uit de soorten juridische vertalingen die ons kantoor de afgelopen jaren voor onze klanten heeft verzorgd. Onze vertalers hebben een professioneel juridische achtergrond en zijn bekend met het juridisch jargon. Daarnaast zijn onze vertalers altijd moedertaalspreker van de doeltaal. Op deze manier kunnen we u een vertaling bieden die aan alle eisen voldoet.

Snelheid en kwaliteit

Als u uw vertaalopdracht bij ons indient dan heeft u uw vertaling snel weer in huis. Een vertaling met juridisch karakter mag uiteraard geen fouten bevatten. Onze juridische vertalers werken daarom uitsluitend aan juridische materie, waardoor het voor ons niet nodig is externe expertise in te huren. Daardoor kunnen wij snel en goedkoop uw juridische document(en) vertalen. Zelfs grote opdrachten met korte deadlines kunnen wij voor u realiseren. Als u een dergelijke opdracht heeft dan schakelen wij een team in om ervoor te zorgen dat uw tekst op de juiste tijd wordt afgeleverd met diezelfde kwaliteit, waar wij zo trots op zijn.

Offerte

Een offerte kunt u aanvragen door het formulier op de website in te vullen. Ook kunt u uw tekst met instructies mailen naar ons vertaalbureau in Amsterdam. Of u kunt bellen met ons kantoor in Amsterdam; 020-369 74 12. Onze projectmanagers stellen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte voor u op.

2019-11-11T09:35:05.7410715Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.