Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Juridisch vertaalbureau Den Haag

Arbeidsovereenkomsten, volmachten, aandelensplitsingen of rechtbankverslagen: een juridische vertaling mag geen foutjes bevatten. De vertalers van vertaalbureau Snelvertaler in Den Haag zijn bekend met het juridisch jargon en hebben een professionele achtergrond. Het inhuren van externe expertise is voor ons niet nodig, omdat onze juridische vertalers uitsluitend met juridische content werken.

Onze kwaliteit

Het in Den Haag gelegen juridisch vertaalbureau Snelvertaler zorgt ervoor dat snelheid en een laag tarief niet ten koste gaan van kwaliteit. Voor ons vertaalbureau werken uitsluitend vertalers die naar of vanuit hun moedertaal vertalen. Bovendien zijn zij juridisch onderlegd. Dit alles zorgt ervoor dat zij kwalitatief zeer goed werk leveren, tegen een scherpe prijs! Zelfs grote opdrachten en korte deadlines pakken wij aan, we werken dan simpelweg met een team vertalers om de deadline te waarborgen. Omdat zij allemaal juridisch expert zijn, blijft de kwaliteit van uw document hoog.

Specialismen

Ons juridisch vertaalbureau vertaalt niet alleen gangbare talencombinaties, maar ook minder voorkomende talencombinaties. Voor iedere opdracht een perfecte vertaling, is onze instelling! Een aantal van onze specialismen binnen het juridisch vakgebied:

Wij vertalen regelmatig binnen bovenstaande ervaringsgebieden. Staat uw deelgebied er niet bij? Aarzel niet contact met ons op te nemen, wij hebben ongetwijfeld de juiste vertaler voor u.

Offerte

Voor specifiekere informatie of vragen kunt u ook bellen met ons kantoor in Den Haag: 070-569 00 08. Onze medewerkers staan u graag te woord.

2019-11-11T09:48:41.9043620Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.