Juridisch vertaalbureau Den Haag

Arbeidsovereenkomsten, volmachten, aandelensplitsingen of rechtbankverslagen: een juridische vertaling mag geen foutjes bevatten. De vertalers van vertaalbureau Snelvertaler in Den Haag zijn bekend met het juridisch jargon en hebben een professionele achtergrond. Het inhuren van externe expertise is voor ons niet nodig, omdat onze juridische vertalers uitsluitend met juridische content werken.

Onze kwaliteit

Het in Den Haag gelegen juridisch vertaalbureau Snelvertaler zorgt ervoor dat snelheid en een laag tarief niet ten koste gaan van kwaliteit. Voor ons vertaalbureau werken uitsluitend vertalers die naar of vanuit hun moedertaal vertalen. Bovendien zijn zij juridisch onderlegd. Dit alles zorgt ervoor dat zij kwalitatief zeer goed werk leveren, tegen een scherpe prijs! Zelfs grote opdrachten en korte deadlines pakken wij aan, we werken dan simpelweg met een team vertalers om de deadline te waarborgen. Omdat zij allemaal juridisch expert zijn, blijft de kwaliteit van uw document hoog.

Specialismen

Ons juridisch vertaalbureau vertaalt niet alleen gangbare talencombinaties, maar ook minder voorkomende talencombinaties. Voor iedere opdracht een perfecte vertaling, is onze instelling! Een aantal van onze specialismen binnen het juridisch vakgebied:

 • Juridisch Vertaalbureau Snelvertaler Den Haag

  Vraag nu een offerte aan!

  Algemene voorwaarden
 • (Arbeids-)contracten
 • Inkoopvoorwaarden
 • Juridische aktes
 • Statuten
 • Verkoopvoorwaarden
 • Wetteksten
 • Wettelijke regels en bepalingen

Wij vertalen regelmatig binnen bovenstaande ervaringsgebieden. Staat uw deelgebied er niet bij? Aarzel niet contact met ons op te nemen, wij hebben ongetwijfeld de juiste vertaler voor u.

Offerte

Voor het aanvragen van een offerte kunt u het offerteformulier op de website scherm invullen, of een mail sturen met uw tekst en de gewenste talencombinatie. Voor specifiekere informatie of vragen kunt u ook bellen met ons kantoor in Den Haag: 070-364 74 07. Onze medewerkers staan u graag te woord.

2017-05-29T07:39:43.7204567Z

Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.