Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Juridisch vertaalbureau Eindhoven

Juridisch vertaalbureau Eindhoven

Vertaalbureau Snelvertaler in Eindhoven verzorgt graag uw juridische vertalingen.

Ondernemingsplannen, patentaanvragen, verkoopvoorwaarden, rechtbankverslagen of politierapporten: ons juridisch vertaalbureau in Eindhoven kan voor iedere soort juridische tekst een perfecte vertaling verzorgen. Onze vertalers zijn juridisch onderlegd en hebben jarenlange ervaring met het vertalen van juridisch jargon. Bovendien zijn zij altijd moedertaalsprekers van de doeltaal. Zo bent u verzekerd van een professionele vertaling van hoogwaardige kwaliteit.

Snelheid en kwaliteit

Een deel van onze vertalers in Eindhoven werkt uitsluitend met juridische materie. De ervaring van onze juridische vertalers zorgt voor vertalingen met net dat beetje extra. Bovendien hoeven we geen expertise van buitenaf in te huren, wat de snelheid ten goede komt en de kosten drukt. U betaalt bij ons vaak twintig procent minder voor een vertaling van een juridisch document voor de meest gangbare talen dan bij niet-gespecialiseerde vertaalbureaus. Ook grote opdrachten met korte deadlines kunnen wij voor u realiseren. Wij schakelen dan een team in om ervoor te zorgen dat u de vertaling binnen de door u gestelde tijd weer retour heeft zonder op kwaliteit in te leveren.

Speciale documenten

Wij kunnen ook voor beëdigde vertalingen zorgen of voor vertalingen die geheimhouding behoeven. Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben een standaard non-disclosure agreement liggen die we door alle meewerkende partijen kunnen laten ondertekenen. Het is uiteraard ook geen probleem uw NDA te ondertekenen. Ons vertaalbureau heeft al vele gevoelige documenten naar tevredenheid vertaald. We kunnen hier natuurlijk geen namen noemen, maar enkele referenties kunt u in overleg opvragen bij ons kantoor in Eindhoven.

2019-11-11T09:39:59.8983620Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.