Juridisch vertaalbureau

Vertaalbureau Snelvertaler verzorgt graag uw juridische vertalingen. Teksten van dit specialisme bevatten vaak ingewikkeld vakjargon. Een juridisch vertaler moet de achtergrond van de tekst begrijpen en daarnaast gevoel hebben voor de talige kenmerken van de tekst.

Onze service

 Juridisch vertaalbureau

Ook juridische vertalingen verzorgen we graag voor u.

Kwaliteit is voor ons erg belangrijk. Ten eerste zorgen we ervoor dat uw tekst wordt vertaald door een vertaler die de doeltaal als moedertaal heeft. Bovendien heeft hij een uitstekende kennis van de brontaal van uw tekst. Daarnaast letten we bij het selecteren van een vertaler op diens ervaring en affiniteit. Bij Snelvertaler zijn alleen vertalers in dienst die al geruime tijd ervaring hebben met het vertalen van teksten. In dit geval zullen we voor uw tekst een vertaler selecteren die ervaring heeft opgedaan in het recht, zodat de terminologie in uw tekst op de juiste wijze wordt vertaald. Hierbij houden we ook rekening met de soort juridische tekst, zoals een contract of een huwelijksakte.

Wij verzorgen niet alleen reguliere juridische vertalingen, maar ook beëdigde juridische vertalingen. Deze vertalingen kunt u gebruiken voor officiële instanties zoals de gemeente.

2019-03-08T14:52:56.3913697Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 54 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.