Juridische vertalingen

Juridisch Vertaalbureau Snelvertaler

Vraag gratis een offerte aan. Juridisch vertaalbureau Snelvertaler voor een snelle en goedkope vertaling met hoge kwaliteit.

Ons juridisch team verzorgt uw vertalingen tot en met de kleine lettertjes. Wij werken uitsluitend met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal, en in dit geval ook een juridische achtergrond hebben waardoor zij het vakjargon volledig kunnen doorgronden. U kunt er op vertrouwen dat alle terminologie correct wordt overgezet. Ook voor een apostille van de rechtbank of voor benodigde stempels in het geval van beëdigd vertaalwerk bent u bij ons aan het goede adres.

Scherpe prijs en hoge kwaliteit door interne specialisatie

Een vertaling met een juridisch karakter mag geen fouten bevatten en moet een volledig accurate weergave zijn van het origineel. Omdat onze juridische vertalers uitsluitend aan juridische materie werken, is het voor ons niet nodig om externe expertise in te huren. En dat merkt u in de prijs. Voor een vertaling van bijvoorbeeld een akte, oorkonde of gerechtelijke uitspraak betaalt u voor de meest gangbare talen twintig procent minder dan bij niet-gespecialiseerde juridische vertaalbureaus.

Snelheid van vertalen

Ook grote stukken tekst met korte deadlines kunnen professioneel door vertaalbureau Snelvertaler worden vertaald. Wij schakelen dan een team in dat voor u de perfecte vertaling realiseert. Overlegt u gerust eens met onze projectmanagers wat de mogelijkheden zijn voor uw project.

2019-03-08T10:04:38.7630366Z

Leo Kok
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 54 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.