Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Kosten beëdigde vertaling.

De goedkoopste beëdigde vertaling, zo geregeld in onze webwinkel.

Ook voor een beëdigde vertaling hanteren wij het minimumtarief van € 60,- (excl. btw). Voor een beëdiging geldt daarbij een vaste toeslag van 50%. Deze toeslag is gebaseerd op een aantal factoren. Ten eerste is een beëdigd vertaler een professioneel en hoogopgeleid vertaler, die door een rechtbank beëdigd is. Dit houdt in dat deze vertaling door de rechtbank erkend wordt als een correcte vertaling. Ook wordt een beëdigde vertaling niet per e-mail, maar per reguliere post verzonden. Dit is noodzakelijk, omdat de beëdigde vertaling aan (een kopie van de) brontekst wordt gehecht. Hierbij komen de handtekening en de stempel van de vertaler, plus de verklaring waarin de vertaler vermeldt dat hij de tekst naar beste eer en geweten heeft vertaald. Voor een beëdigde vertaling geldt daarom ook een iets langere levertijd dan u van ons gewend bent. Simpelweg omdat niet elke vertaler beëdigd is, en omdat de vertaling per post naar uw bedrijf, of uw huisadres wordt gestuurd.

Update: wij hebben vierduizend documenten die het meest gevraagd worden door onze klanten opgenomen in onze webwinkel. Door afspraken met onze vertalers voor deze documenten kunt u nu zelf de kosten en levertijd opvragen voor beëdigde vertaling ervan. Door deze zelfbedieningswebwinkel gingen de kosten van een beëdigde vertaling met gemiddeld € 40,00 omlaag.

2020-04-03T10:07:15.4202648Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.