Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Beëdigde vertalingen Frans

Heeft u een beëdigde vertaling van of naar het Frans nodig? Ons vertaalbureau verzorgt dit graag voor u. Wellicht gaat u naar Frankrijk verhuizen, of u gaat met uw bedrijf uw onderneming uitbreiden naar het buitenland. In deze gevallen is het mogelijk dat overheidsinstanties een officiële vertaling verlangen. Voor zowel bedrijven als voor particulieren verzorgen wij de Franse vertaling van uw officiële documenten zoals notariële akten, processtukken of overeenkomsten.

Wat is een beëdigde vertaling?

Beëdigde vertalingen Frans.

Beëdigde vertalingen Frans door vertaalbureau Snelvertaler.

Eenvoudig gezegd is een beëdigde vertaling rechtsgeldige (Franse) vertaling van uw document. De vertaling wordt voorzien wordt van een stempel, een handtekening en een verklaring van de vertaler. U kunt eenvoudigweg een scan opsturen van uw originele document. De beëdigd vertaler hecht zijn vertaling inclusief stempel en handtekening aan deze kopie. U ontvangt de beëdigde vertaling per post.

Wanneer is een beëdigde vertaling Frans noodzakelijk?

Doorgaans zal een officiële instantie om een beëdigde vertaling vragen. Bijvoorbeeld de gemeente waar u zich wilt inschrijven, een verzekeringsmaatschappij, de notaris etc. In alle gevallen kunt u dit het beste navragen bij de instantie of het bedrijf waar u de vertaling gaat gebruiken. Natuurlijk willen wij u ook graag voorzien van informatie. Onze projectmanagers helpen u graag verder.
Vaak zult u, voor gebruik van de vertaling in het buitenland, ook een apostille nodig hebben. Ook hierbij is het verstandig dit na te vragen alvorens u de vertaling in gang zet. Neemt u gerust contact met ons op om meer informatie in te winnen.

Wat kost een beëdigde vertaling naar het Frans?

Een beëdigde vertaling vereist, vanwege het officiële karakter, meer tijd en zorg van de vertaler. Om de kwaliteit van uw beëdigde vertaling te waarborgen rekenen wij een toeslag. Wij voorzien u graag van een vrijblijvende offerte.

2019-11-04T12:21:12.7344568Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.