Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Macedonisch Vertaalbureau Macedonië Snelvertaler

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan!

Vertalingen in de taal Macedonisch

Vertaalbureau Snelvertaler werkt samen met professionele en gekwalificeerde Macedonische vertalers. Wij bieden u niet alleen voordelige, maar ook kwalitatief hoogwaardige vertalingen. Onze vertalers zijn moedertaalsprekers, werkzaam binnen vele vakgebieden en kunnen gehoor geven aan vrijwel iedere vertaalwens: of het nu om boekvertalingen gaat, het vertalen van contracten, krantenartikelen, jaarverslagen, gebruiksaanwijzingen of de dagelijkse correspondentie met uw partner in Macedonië. De precieze voorwaarden kunt u bij onze projectmanagers opvragen. U kunt hen telefonisch of per e-mail bereiken.

Professionele vertalers Macedonisch

Wij staan u graag bij in de dagelijkse communicatie met uw Macedonische medewerkers, partners en klanten en vertalen uw zakenbrieven, servicelijsten, gebruiksaanwijzingen of contracten professioneel. Vertaalbureau Snelvertaler beschikt over de geschikte vertaler voor al uw vertalingen vanuit en naar het Macedonisch. Wij zetten gekwalificeerde vertalers in met jarenlange ervaring. Op die manier garanderen wij constant een hoge vertaalkwaliteit.

Macedonisch

Het Macedonisch is de officiële taal van Macedonië. Het is een Zuid-Slavische taal dat nauw verwant is aan het Bulgaars. Het niet alleen gesproken in Macedonië, in totaal spreken twee miljoen mensen het, ook in Albanië, Griekenland en Bulgarije. Het Macedonisch wordt geschreven in een variant van het cyrillisch alfabet.

Contact

Als u nog vragen heeft of graag meer informatie heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Onze projectmanagers staan u graag te woord. Tevens kunt u ons e-mailen of het offerteformulier invullen voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte. Het formulier vindt u rechts van uw scherm. Onze projectmanagers sturen u na het invullen of e-mail zo snel mogelijk een prijsopgave retour.


Meer informatie:

2020-04-02T12:41:02.7391372Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.