Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Medisch vertaalbureau (Onderdeel Life Sciences)

Medisch specialisme vertalen Snelvertaler

Snelvertaler: medische specialisten vertalen snel en nauwkeurig uw teksten.

Als vertaalbureau met een medisch specialisme weten wij welke vertalers thuis zijn in de diverse deelgebieden van de medische wetenschap. Wij kennen het medische vakgebied en de vertalingen die ervoor nodig zijn. Het selecteren van de juiste medisch vertalers is onze specialiteit. Wij maken in tegenstelling tot gewone vertaalbureaus geen gebruik van in-house vertalers. Onze vertalers zijn medisch gespecialiseerd en onze medische vertalingen doorstaan elke kwaliteitstoets. Op verzoek kunnen wij ook voorzien in controlevertalingen (vertalingen om de originele vertaling te toetsen). Medisch vertaalwerk kan door ons voorzien worden van certificatie (beëdiging), of een verklaring van de vertaler.

Meer over medische vertalingen

Medische vertalingen zijn doorgaans gericht op een gespecialiseerd professioneel publiek. Maar wij vertalen ook voor een bredere doelgroep. Onze medische vertaalspecialisten hebben ruime ervaring met vertalingen van onder meer bijsluiters, productbeschrijvingen, diagnostische documentatie, medische software en voorlichtingsmateriaal.

Ervaring

Engels is binnen dit vakgebied de meest gangbare taal. Maar ook andere Europese talen zoals Duits en Frans worden veel gebruikt. Vertaalbureau Snelvertaler heeft een vertalersbestand met daarin moedertaalsprekenede vertalers in de meest uiteenlopende talencombinaties. Bovendien heeft een medisch vertaler van Snelvertaler veelal een aparte opleiding gevolgd, is hij of zij thuis in de medische terminologie en nomenclatuur en werkt met specifieke vertaaltools die een consistent taalgebruik garanderen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit en snelheid garanderen.

Onze vakgebieden

Binnen het medische vakgebied zitten veel specifieke specialisaties. Elk deelgebied heeft zijn eigen terminologie en bijzonderheden. Ons medisch-linguïstisch team heeft zich in het bijzonder gespecialiseerd in de volgende vakgebieden:

Tot onze klantenkring behoren onder meer farmaceutische ondernemingen, overheden en zorginstellingen. Als u graag referenties wilt zien, dan is dat mogelijk. Wij beschikken over een gecontroleerde en geaccordeerde lijst van klanten die bij ons medisch vertaalwerk hebben uitbesteed.

Contact

Als u nog vragen heeft of graag meer informatie krijgt kunt u het beste even contact met ons opnemen. Als u direct een vrijblijvende offerte wilt aanvragen kunt u simpelweg het offerteformulier rechts van uw scherm invullen of ons uw document e-mailen. Onze projectmanagers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een prijsopgave.

2019-11-08T15:26:11.4825083Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.