Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Medisch Vertaalbureau Amsterdam

Medisch Vertaalbureau Snelvertaler Amsterdam

Snelvertaler in Amsterdam verzorgt graag uw vertalingen op medisch gebied.

Bij het vertalen van bijsluiters, productbeschrijvingen van medische software of voorlichtingsmateriaal is het van groot belang dat er nauwkeurig wordt gewerkt. Daarnaast is het ook essentieel dat alle terminologie juist wordt overgezet. Vertaalbureau Snelvertaler begrijpt deze behoefte en werkt daarom als het op medische vertalingen aankomt uitsluitend met professionele vertalers die een achtergrond hebben op medisch gebied. Bovendien zijn zij altijd moedertaalspreker van de doeltaal. Op deze manier wordt onze hoge kwaliteit gewaarborgd.

Onze ervaringsgebieden

Vertaalbureau Snelvertaler beschikt over een grote klantenkring waardoor wij ruime ervaring hebben opgedaan in het vertalen van alle soorten medische teksten. Medische vertalingen zijn voornamelijk gericht op een gespecialiseerd publiek, wat bepaalde terminologie behoeft die wij u kunnen bieden. Daarnaast kunnen wij ook voor een bredere doelgroep vertalen. Hieronder vind u een aantal van de deelgebieden waarin ons medisch-linguïstisch team gespecialiseerd is:

Ook andere deelgebieden binnen het medisch vlak zijn voor ons geen probleem. Voor elke tekst vinden wij een professionele vertaler!

Contact

Voor meer informatie over ons medisch vertaalbureau in Amsterdam kunt u contact opnemen met onze projectmanagers. Zij vertellen u graag meer over het vertaalwerk dat wij verzorgen binnen de medische sector. Als u een offerte wilt aanvragen kunt u dat doen door het offerteformulier op de website in te vullen of door een e-mail te sturen. U kunt natuurlijk ook bellen naar ons kantoor in Amsterdam Centrum via: 020-369 74 12.

2019-11-11T09:36:01.9144536Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.