Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Medisch vertaalbureau Den Haag

Medisch Vertaalbureau Snelvertaler Den Haag
De medische vertalingen van ons vertaalbureau in Den Haag doorstaan iedere kwaliteitstoets. Wij werken namelijk uitsluitend met specialistische vertalers die bekend zijn en affiniteit hebben met het medisch vakgebied. Vakmensen begrijpen immers door en door wat een tekst moet uitdragen en zij hebben geen enkele moeite met het jargon. Onze medische vertalers zorgen voor kwalitatief hoogwaardige vertalingen. Medisch vertaalwerk kan door ons ook nog worden beëdigd indien de situatie daarom vraagt.

Onze ervaringsgebieden

Onze medische vertaalspecialisten vertalen dagelijks onder meer diagnostische documentaties, voorlichtingsmateriaal en handleidingen voor medische software. Binnen het medisch vakgebied is ons medisch-linguïstisch team gespecialiseerd in een aantal deelgebieden:

Staat uw deelgebied er niet bij? Neem gerust contact met u op. Via onze contacten vinden wij graag alsnog een passende vertaler.

Contact

Als u nog vragen heeft of even wilt overleggen over uw vertaalproject, dan kunt u bellen met onze projectmanagers, zij staan u graag te woord. Voor het aanvragen van een offerte kunt u het offerteformulier op de website invullen, of u kunt uw te vertalen document(en) versturen per e-mail, met vermelding van de talencombinatie en eventueel een deadline. U ontvangt zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

2019-11-11T09:47:55.1813620Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.