Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Medisch vertaalbureau in Eindhoven

Onze medische vertalers zijn gespecialiseerd in diverse ervaringsgebieden van de medische wetenschap. Omdat wij onze vertalers door en door kennen kunnen wij voor iedere vertaalopdracht snel de juiste vertaler vinden. Wij werken uitsluitend samen met professionele vertalers die moedertaalspreker zijn van de doeltaal. Daarnaast hebben zij een achtergrond als medisch specialist waardoor zij alle terminologie goed kunnen omzetten.

Specialisaties

De ervaringsgebieden waarbinnen onze medische vertalers het vaakst vertalen zijn onder andere:

Staat uw deelgebied er niet tussen? Geen probleem. Voor minder voorkomende ervaringsgebieden kunnen wij ook een perfecte vertaler vinden.

Offerte

Voor het aanvragen van een offerte kunt u het gemakkelijkst het offerteformulier op de website invullen. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen. Vermeldt dan wel even de gewenste talencombinatie en de beoogde retourdatum. Onze projectmanagers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een prijsopgave. Heeft u een dringende vraag of wilt u graag direct contact? Dan kunt u ook bellen naar: 085-111 02 37.

2019-11-11T09:41:25.4373620Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.