Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Wilt u een tekst naar meerdere talen vertaald hebben?

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in meertalige vertaalprojecten. Het kan hierbij gaan om vertalingen naar het Engels, Duits, Spaans en Frans, maar uiteraard bieden wij elke gewenste combinatie aan.

Globe with flags

Meertalige vertaalprojecten: onze specialiteit.

Er is bijna geen taal ter wereld die we niet verzorgen. Dat houdt in dat we een tekst ook naar zoveel talen als u wenst kunnen vertalen. Vaak kunnen we dan ook nog een aantrekkelijke korting bieden. Voor onze meertalige vertalingen werken we, zoals voor elk project dat wij verzorgen, uitsluitend met moedertaalsprekers. Deze ervaren vertalers werken samen om ervoor te zorgen dat de vertalingen in elke taal dezelfde stijl behouden.

Praktijkvoorbeelden

De afgelopen jaren hebben onze projectmanagers veel uiteenlopende meertalenprojecten verzorgd. Zowel voor grote als voor kleine klanten bieden we deze extra service.

Hieronder treft u enkele voorbeelden van dergelijke projecten aan.

Broodmixen

Wij hebben als vaste klant de grootste producent van broodverbetermiddelen en broodmixen. Zij exporteren al jaren met succes binnen Europa en naar het Midden-Oosten, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië. Het spreekt voor zich dat hiervoor regelmatig vertalingen nodig zijn, in alle mogelijk denkbare talen en talencombinaties. Er zit bij ons dan ook een vast projectmanagementteam klaar dat volledig op de hoogte is van de wensen van deze klant. Ook zijn er vaste prijsafspraken gemaakt, zodat we nog sneller met de vertalingen kunnen starten. Een voorbeeld? Een project naar 21 talen: Arabisch, Bulgaars, Chinees, Tsjechisch, Deens, Ests, Fins, Frans, Duits, Grieks, Hongaars, Italiaans, Lets, Litouws, Noors, Pools, Roemeens, Russisch, Servisch, Spaans en Zweeds. Een uitdaging, maar geen probleem voor onze projectmanagers!

Reclameteksten

Een internationaal marketingbureau dat ons al jaren inzet voor meertalenprojecten is ook één van onze tevreden klanten. De afgelopen jaren hebben zij de volgende talen bij ons aangevraagd: Vlaams, Engels, Duits, Frans (voor Frankrijk), Frans (voor België), Portugees, Noors, Spaans, Italiaans, Zweeds, Turks, Hongaars, Deens, Tsjechisch, Pools, en Grieks. Dit marketingbureau heeft vaak korte teksten, die snel vertaald moeten worden. Vaak is er dan ook nog een aanvulling op de vertaling, of een aanvulling op de aanvulling. Voor ons vertaalbureau is dat geen probleem. Onze vertalers staan altijd klaar om direct aan de slag te gaan, dus snelheid is voor ons de normaalste zaak van de wereld. Als het om kleine teksten gaat, is een levertermijn van een werkdag vaak heel goed te realiseren.

Een ontwerp in 26 talen

Ook voor nieuwe klanten is een meertalenproject bij ons geen enkel probleem. We ontvingen onlangs een telefoontje van een groot ontwerpbedrijf uit het zuiden des lands. Ze hadden dringend een vertaling naar 26 talen nodig. Het ging hierbij om de volgende talen: Engels, Russisch, Oekraïens, Lets, Litouws, Sloveens, Slowaaks, Kroatisch, Pools, Servisch, Bosnisch, Roemeens, Tsjechisch, Hongaars, Farsi, Arabisch, Fins, Italiaans, Noors, Zweeds, Spaans, Frans, Chinees, Japans, Portugees en Hebreeuws. De vraag van deze klant was natuurlijk of wij in staat waren om al deze talen binnen een week te kunnen leveren. Het antwoord was eenvoudig: “ja”. Voor ons vertaalbureau is met veel talen tegelijk werken geen enkel probleem, juist omdat dit ons dagelijkse werk is. De opdracht werd in gang gezet en dankzij ons grote bestand met betrouwbare en ervaren vertalers, was ook de deadline geen enkel probleem. Binnen een week had de klant alle 26 vertalingen weer digitaal in zijn inbox. De klant hoefde door inschakeling van ons vertaalbureau niet zelf op zoek te gaan naar 26 vertalers, niet 26 keer aparte afspraken te maken en niet zelf alles te controleren. Ons vertaalbureau heeft voor deze opdracht alle zorg uit handen genomen, zodat de klant alleen maar zijn e-mail hoefde te openen om en de vertalingen in ontvangst te nemen.

2019-11-11T08:27:19.6319378Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.