Snelvertaler in Utrecht

Utrecht bevindt zich in het hart van Nederland. De stad ligt centraal op een knooppunt van (inter-)nationale wegen, sporen en rivieren. Utrecht is een belangrijke beurzen- en conferentiestad en heeft een bloeiende economie. Kortom: de perfecte locatie voor vertaalbureau Snelvertaler! Ons vertaalbureau in Utrecht is sinds 2010 gevestigd in de Utrechtse binnenstad en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en fiets. Vanuit dit kantoor werken wij voor klanten uit de provincie Utrecht, maar ook voor klanten die elders in het land gevestigd zijn.

Onze werkwijze

Vertaalbureau Snelvertaler in Utrecht is van mening dat snelheid en een lage prijs niet ten koste hoeven gaan van de kwaliteit. Wij werken uitsluitend met specialistische moedertaalsprekers, die er voor zorgen dat uw document vertaald wordt met inachtneming van de lokale markt en cultuur, evenals de juiste stijl en het juiste jargon. Zodra u een offerte heeft aangevraagd wordt u toegewezen aan een projectmanager die gedurende het gehele project uw aanspreekpunt is. Uw persoonlijke projectmanager helpt u graag verder met al uw vragen of opmerkingen. Aarzel dus niet contact met ons op te nemen!

Contact

Als u vragen heeft of een offerte wilt aanvragen kunt u ons het beste even bellen. Hieronder vindt u ons telefoonnummer en adres. Voor een offerte kunt u ook het formulier op de website invullen of een e-mail sturen. Als u uw document meestuurt, geeft u dan ook even de talencombinatie en gewenste retourdatum aan. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een prijsopgave retour.

Utrecht
Ganzenmarkt 6
3512 GD Utrecht
030-214 57 36


2017-05-29T07:39:59.9136719Z

Daniëlle Visser
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service
American Translators Association LogoLogo van EUATC en VViNProz logoDIN CERTCO logoKiva supporter logo