Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Zweedse vertalingen door moedertaalsprekers

Zweden is een geliefd land bij veel Nederlanders. De Zweden zijn een vriendelijk volk met een doelgerichte mentaliteit. De zakelijke verbanden tussen Zweden en Nederland worden steeds intensiever, maar de taalbarrière die moet worden overbrugd blijft bestaan. Hiervoor kunt u echter gebruik maken van onze vertaalservices.

Vanuit ons kantoor in Stockholm besturen wij een uitgebreid netwerk van professioneel geschoolde vertalers met Zweeds als moedertaal die woonachtig zijn in Zweden. Daardoor zijn zij altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de politiek en economie in het land en van de nieuwste taalveranderingen. Zo krijgt u van ons een vertaling die in overeenstemming is met het huidige taalgebruik en de nieuwste spellingsregels.

Gespecialiseerde vertalers voor elk vakgebied

Onze vertalers zijn niet alleen Zweedse moedertaalsprekers, ze zijn ook gespecialiseerd in verschillende vakgebieden. Naast juridische en literaire vertalers kunnen wij u ook experts op het gebied van sport, toerisme, cultuur, geschiedenis, politiek, EU-onderwerpen, media, journalistiek, etc. bieden. Hierdoor vinden wij altijd de juiste match met uw tekst en heeft u de vertaling binnen een kort tijdsbestek weer in huis.

2019-11-13T12:37:43.7549477Z
Nicolette van Neer
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Nicolette van Neer een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.