Nederlands vertaalbureau Eindhoven

Voor vertalingen vanuit of naar het Nederlands bent u in Eindhoven bij ons vertaalbureau aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en internationale oriëntatie kunnen we voor vrijwel iedere talencombinatie met het Nederlands en ieder vakgebied een geschikte vertaler bij uw opdracht plaatsen. Of het nu gaat om een beëdigde vertaling met apostille, het vertalen van een kinderboek of een softwarehandleiding, wij helpen u graag verder.

De expertise van vertaalbureau Eindhoven

Onze vertalers zijn altijd moedertaalsprekers van de doeltaal en vaak woonachtig in het betreffende land. Op deze manier verzorgen zij niet alleen vertalingen met een perfecte stijl en grammatica, maar houden ze ook rekening met de lokale markt en cultuur. Enkele talen die vaak gecombineerd worden met het Nederlands zijn: Duits, Engels, Frans, Russisch, Spaans en Zweeds. Maar ook andere talencombinaties kunnen wij voor u verzorgen.

Naast het feit dat zij moedertaalsprekers zijn hebben onze vertalers in Eindhoven zich ook gespecialiseerd in een bepaald ervaringsgebied. Niet alleen hebben zij jarenlange ervaring met vertalen binnen dit vakgebied, ook zijn zij hierin vaak opgeleid of werkzaam (geweest). Zo is het inhuren van expertise van buitenaf niet nodig en bent u verzekerd van het behoud van het juiste taalgebruik.

Nederlandse vertalingen Eindhoven

Contactgegevens

Als u vragen heeft, of graag meer informatie ontvangt kunt u het beste even bellen naar: 085-111 02 37. Voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u ons een e-mail sturen met daarin de gewenste talencombinatie en de beoogde retourdatum. Of u kunt simpelweg het offerteformulier op de website invullen. Onze projectmanagers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor de prijsopgave.

2017-05-29T07:38:42.5512883Z

Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Female83950
customer service

American Translators Association Logo

Wij zijn een zakelijk lid van ATA, de Vereniging van Amerikaanse Vertalers

Logo van EUATC en VViN

Als uw vertaling benodigd is voor Europese markten, werken wij volgens EUATC (Europese) standaarden

Proz logo

De meeste vertalers die voor ons werken zijn gecertificeerde leden van Proz

DIN CERTCO logo

Onze Europese dochteronderneming is, vanwege onze ruime ervaring in life sciences vertalingen, geregistreerd bij DIN CERTCO

Kiva supporter logo

Snelvertaler.nl is een trotse sponsor van het KIVA-programma.