Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Vertalers met verschillende specialisaties

Ons kantoor in New York.

Ons kantoor in New York.

Algemeen vertaalbureau Snelvertaler in New York is een vertaalbureau dat werkt met vertalers die gespecialiseerd zijn op verschillende deelterreinen. Zo onderhouden wij nauwe contacten met bijvoorbeeld juridische vertalers, medische vertalers, literaire vertalers, technische vertalers en culinaire vertalers. Maar in tegenstelling tot vrijwel alle andere vertaalbureaus is algemeen vertaalbureau Snelvertaler in New York méér dan een database waar lukraak een vertaler uit wordt gehaald. Wij zijn goed op de hoogte van het wel en wee van onze vertalers en vertaalsters, houden rekening met hun sterke en zwakke kanten en weten van hun bereikbaarheid. U kunt bij ons langskomen voor advies of bellen met +1 646 934 8977. Maar natuurlijk kunt u ook contact opnemen met het kantoor van algemeen vertaalbureau Snelvertaler dat het dichtst bij u in de buurt is, bijvoorbeeld: Almere 036-534 89 10, of Rotterdam 010-268 01 57.

Snel de juiste vertaler en toch niet duur

Werken met algemeen vertaalbureau Snelvertaler in New York heeft dus verschillende voordelen. Op de eerste plaats zijn wij snel: doordat wij een enorm netwerk van vertalers onderhouden is er altijd direct iemand beschikbaar – zelfs als het gaat om een andere tijdzone. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de vertaler die met uw vertaalopdracht aan de slag gaat expert is in het onderwerp van de te vertalen tekst. Hij of zij is dus op de hoogte van jargon, specifieke uitdrukkingen en vaktermen. De eindgebruiker van uw tekst komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan. Verder is ons vertaalbureau in New York niet duurder dan vergelijkbare vertaalbureaus. Dat komt doordat wij gebruik maken van speciaal voor algemeen vertaalbureau Snelvertaler ontwikkelde software. Dit drukt onze kosten en dus die van u. Bijkomend voordeel is dat al onze aandacht uitgaat naar uw vertaling en niet naar zaken als administratie en facturering.

Kennis maken?

Wij hebben een zusterkantoor in New York: Voor iedereen die net als wij met succes de Amerikaanse markt op wil.

Snelvertaler heeft een zusterkantoor in New York. Voor iedereen die net als wij met succes de Amerikaanse markt op wil.

Graag nodigen wij u uit om nader kennis te maken met algemeen vertaalbureau Snelvertaler in New York. U kunt bellen met +1 646 934 8977 of ons kantoor in Amsterdam 020-369 74 12. Wilt u meteen gratis en vrijblijvend een offerte ontvangen dan kan dat ook. E-Mailt u dan uw gegevens of uw te vertalen document naar ons vertaalbureau. Op werkdagen heeft u dan vaak al binnen een uur een scherpe prijsopgave in huis. Met algemeen vertaalbureau Snelvertaler heeft u snel de juiste vertaler tegen een scherpe prijs.

2020-04-02T12:41:56.6071372Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
Al onze vertaalbureaus zijn gewoon geopend. Wij verzoeken u om uw aanvraag te versturen via e-mail of ons klantportaal te gebruiken. Als u een prijsopgave wilt voor vertaling van een officieel document, ga dan naar www.vertaaldocument.nl.
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 45 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.