Vertaalbureau Noors naar Engels

Het Noors en het Engels behoren tot dezelfde taalfamilie; het zijn beide Germaanse talen en ze stammen af van dezelfde oertaal, het Proto-Indo-Europees. Tegenwoordig is Engels een wereldtaal en veel inwoners van Noorwegen beheersen deze taal dan ook voldoende. Soms is er sprake van zakelijk of politiek contact tussen Noorwegen en een Engelssprekend land. Op die manier komen het Noors en het Engels met elkaar in aanraking. Alhoewel de twee talen uit dezelfde oertaal ontstaan zijn, hebben ze weinig overeenkomsten, op wat leenwoorden na. Vertaalbureau Snelvertaler helpt u daarom graag bij het vertalen van documenten vanuit het Noors naar het Engels. Dankzij onze jarenlange ervaring met beide talen en de uitstekende vaardigheden van de vele vertalers die voor ons werken, kunnen we u op een professionele wijze van dienst zijn.

Gespecialiseerde vertalers

Vertalingen Noors - Engels

Ook vertalingen Noors - Engels kunnen wij voor u verzorgen.

In de loop der jaren heeft vertaalbureau Snelvertaler over de hele wereld een uitgebreid netwerk opgebouwd met vaardige en ervaren vertalers. Door gebruik te maken van dit netwerk, kunnen wij voor elke klus de juiste vertaler kiezen die de vertaling tot in de perfectie zal uitvoeren. Dat komt doordat wij als vertaalbureau onze vertalers op de juiste manier selecteren. Allereerst hebben onze vertalers de doeltaal altijd als moedertaal. Dat betekent dat de taal waarnaar een tekst vertaald moet worden, altijd de moedertaal van de gebruiker is. Zo zorgen we ervoor dat, bij vertalingen van het Noors naar het Engels, een moedertaalspreker van het Engels ingezet wordt. Daarnaast hebben die vertalers natuurlijk ook een uitstekende kennis van de brontaal, in dit geval het Noors. Bovendien is iedere vertaler gespecialiseerd in een bepaald vakgebied, bijvoorbeeld technisch of commercieel. Hierdoor zullen voorkomende vaktermen niet verloren gaan. Doordat wij rekening houden met deze factoren, kunt u uitgaan van een goede kwaliteit van de vertaling.

Ook profiteren?

U kunt nu ook profiteren van deze professionele vertalers. U kunt via het offerteformulier op onze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Daarnaast kunt u ons het te vertalen document ook opsturen per e-mail. Onze projectmanagers sturen u vervolgens binnen een uur een offerte per e-mail. Heeft u nog vragen of wilt u eerst graag meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met een van onze projectmanagers; zij vertellen u graag meer.

Eigen kantoren

Ons vertaalbureau is van oorsprong Nederlands, maar heeft inmiddels kantoren in meerdere landen. Voor u is het wellicht het handigst als u contact opneemt met onze professionele adviseurs in Nederland. Maar, als u de taal zelf ook spreekt kun u ook contact opnemen met onze lokale kantoren. Bijvoorbeeld:

Hurtigoversetter Oslo

Nydalsveien 28
0484   Oslo
+47 2152 0253
Londen
Longcroft House
2 - 8 Victoria Avenue
London   EC2M 4NS
United Kingdom
+44 20 3807 4476

Hurtigoversetter Stavanger

Verksgata 1A
4013   Stavanger
+47 5122 3850
Fasttranslator New York, NY

275 Madison Avenue
14th Floor
New YorkNY 10016
+1 646 934 8977

2019-03-08T12:27:12.1070366Z

Ralph van het Nederend
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Male83950
customer service
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 52 vertalers gaven ons een score van 4,9 uit 5.