Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Officiële documenten vertalen in Rotterdam

Sommige officiële documenten moeten worden beëdigd of worden voorzien van een apostille. Dit houdt in dat de vertaling wordt voorzien van een stempel, een handtekening en de verklaring van een vertaler. Om er voor te zorgen dat uw document ook rechtsgeldig is in het land waarvoor het document is bestemd heeft u een beëdigde vertaler nodig. Wel zo handig, dat uw document niet alleen perfect wordt vertaald maar dat u deze ook direct kunt gebruiken in uw bestemmingsland! In Rotterdam hebben wij meer dan genoeg beëdigde vertalers in het bestand om er zeker van te zijn er dat ook voor uw deelgebied en talencombinatie een geschikte vertaler is.

Voorbeelden

U heeft natuurlijk lang niet voor alle documenten een beëdigde vertaling nodig. In de juridische wereld en de wereld van HR en handel is het wel vaak nodig. Enkele voorbeelden van documenten die beëdigd moeten worden:

Wij verzorgen voor zowel particulieren als bedrijven verschillende soorten beëdigde vertalingen.

2019-11-11T09:46:25.8753620Z
Marit van Hove
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Marit van Hove een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 44 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.