Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Persoonlijk contact met vertalers

Snelvertaler heeft, als een van de weinige Nederlandse vertaalbureaus, kantoren in diverse steden in Europa.

Vanuit Zurich verzorgen wij graag uw vertalingen.

Vanuit Zurich verzorgen wij graag uw vertalingen.

Dat komt de kwaliteit van onze vertalingen ten goede. Onze projectmanagers op de vestigingen kennen de meeste van onze vertalers en vertaalsters goed, weten van hun sterke en zwakke punten en zijn op de hoogte van hun beschikbaarheid. Daarom slagen wij er in om altijd snel precies de goede vertaler aan uw vertaalopdracht te koppelen. Spoedvertalingen zijn geen probleem aangezien vrijwel alle vertalers ook ’s avonds en in het weekend werken.

Kennis en ervaring delen

Een goed voorbeeld is ons vertaalbureau in Zürich. Vertaalbureau Snelvertaler heeft speciaal voor deze locatie gekozen omdat Zürich op een sleutellocatie ligt. Er is een hoog aanbod van ervaren Hoogduits-vertalers, maar er zijn ook veel gespecialiseerde Schweizerdeutsch-vertalers te vinden. Ook werkt ons vertaalbureau in Zürich met vertalers Frans en Italiaans. Wij kunnen u vanuit Zürich adviseren over vertalingen van en naar vrijwel alle andere talen. Bovendien heeft ons vertaalbureau in Zürich korte lijnen met onze vestigingen in Frankrijk, Duitsland, Italië en Nederland. Kennis en ervaringen worden gedeeld, succesverhalen en leermomenten worden uitgewisseld.

Snel een offerte

Ondanks dat alle kantoren nauw samenwerken, zijn de projectmanagers op locatie ook zeer zelfstandig. Zo kunnen we steeds zo snel mogelijk de beste vertaler voor uw tekst. En daar gaat het uiteindelijk om. Wilt u ook zelf ervaren hoe dat werkt? Dan neemt u contact op met ons vertaalbureau in Zürich. U kunt bellen met +41 43 550 7170 of een afspraak maken om persoonlijk langs te gaan. Bellen naar het dichtstbijzijnde kantoor van algemeen vertaalbureau Snelvertaler kan natuurlijk ook: 036-534 89 10. Uw te vertalen document e-mailen is uiteraard ook mogelijk. U ontvangt dan op werkdagen binnen het uur een offerte van ons.

2019-11-11T09:28:22.8803762Z
Frederique Blom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Frederique Blom een e‑mail

Ook nu staat snelvertaler voor u klaar.

Bel ons op 036-534 89 10

Vraag een offerte aan of stuur ons een e-mail met uw vraag.

ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.