Snel
vertaler
Snel, vakkundig en betrouwbaar
Snel, vakkundig en betrouwbaar

Over ons kantoor in Utrecht

Ons vertaalbureau aan de Maliesingel in Utrecht

Bel of e-mail voor meer informatie over ons vertaalbureau in Utrecht.

Vanuit het centrum van Utrecht werkt vertaalbureau Snelvertaler om van ieder document een perfecte vertaling te verzorgen. Ons vertaalbureau onderhoudt contact met al onze vertalers om ervoor te zorgen dat, zodra u een opdracht bij ons plaatst, wij direct de juiste vertaler vinden. U kunt bij ons terecht voor al uw vertalingen: van technische bouwtekeningen tot aan misdaadromans. Uiteraard houden wij altijd rekening met de vertrouwelijkheid van uw documenten.

De kern van onze dienstverlening:

Talencombinaties en ervaringsgebieden

Bij ons kantoor in Utrecht kunt u terecht voor vrijwel ieder ervaringsgebied. Onze vertalers zijn gespecialiseerd in bepaalde vakgebieden, en vertalen bijvoorbeeld juridische of medische teksten. Zij hebben hier al eerdere werkervaring in opgedaan. Onze vertalers zijn bovendien altijd moedertaalsprekers van de doeltaal.

Direct een gratis offerte voor uw vertaling?

Rechts op uw scherm kunt u het offerteformulier invullen. Tevens kunt u uw tekst naar ons e-mailen. Vermeld u dan ook even de gewenste talencombinatie en retourdatum? Uw persoonlijke projectmanager stuurt u dan zo snel mogelijk een prijsopgave. Deze projectmanager blijft gedurende het hele project uw aanspreekpunt, aarzel dus niet om contact met hem of haar op te nemen! Voor het maken van een afspraak of dringende vragen kunt u het beste even bellen. Hieronder vindt u onze adresgegevens.

Telefoon: 030-310 05 07.

Adres:

Snelvertaler Utrecht
Ganzenmarkt 6
3512 GD Utrecht
030-310 05 07

2019-11-11T09:53:31.7823620Z
Erwin Vroom
Wilt u meer weten?

Onze specialist beantwoordt graag direct uw vragen.

Stuur Erwin Vroom een e‑mail
ISO 9001ISO 17100VViN EUATCTekomATAKiva supporter logoEU GDPR
Professionele vertalers kiezen voor ons vertaalbureau. Snelvertaler is een corporate member van vertalerorganisatie ProZ. 42 vertalers gaven ons een score van 5,0 uit 5.